Lottie is een warm en betrokken persoon. Heeft aandacht voor het gehele aspect vh mens zijn en niet alleen de klacht.
Enthousiast, deskundig
Goede expertise , meedenkend, vooruitdenkend en toekomstgerichte instelling. Denkt in permanente oplossingen en niet in kortstondige oplossingen
Hij is zeer vakkundig en ik krijg een zeer goede persoonlijke begeleiding.
Kees is enthousiast, heeft verstand van zaken en wekt vertrouwen door duidelijk aan te tonen wat er aan de hand is en de klachten veroorzaakt. Hij geeft ook wat er nodig is om met de klachten om te...Kees is enthousiast, heeft verstand van zaken en wekt vertrouwen door duidelijk aan te tonen wat er aan de hand is en de klachten veroorzaakt. Hij geeft ook wat er nodig is om met de klachten om te leren gaan, te beperken en niet langer te behandelen als strikt noodzakelijk is.
Jolanda de Keizer
Merel vertelde duidelijk wat er hand was. Ook heeft zij oefeningen meegegeven die mij erg hebben geholpen en bij het terug keren van de klachten me weer gaan helpen.
In geval iemand mij dat zou vragen
Straat rust uit en weet wat ze doet Luistert goed
Goede professionaliteit, en voldoende mogelijkheden voor een afspraak.
Ze neemt de tijd en legt alles goed uit en ik maak een goede vooruitgang