Miriam is heel deskundig, voelt kinderen goed aan en weet goed uitleg te geven aan ouders. Een hele fijne fysiotherapeut

e de Bruin

Hij is aardig, goed in zijn werk, altijd netjes op tijd.

Ze geeft me altijd duidelijke correcties als ik het fout doe en vraagt ook altijd hoe de oefening aanvoelt en indien het niet goed voelt veranderd ze snel van oefening.

Het gaat niet over de fysiotherapeut zelf, maar over de praktijk, 2x dit jaar voor verschillende blessures geweest en gewoon 4x berekend, n praatje van te voren kost ook n consult, erg raar, was bij... Het gaat niet over de fysiotherapeut zelf, maar over de praktijk, 2x dit jaar voor verschillende blessures geweest en gewoon 4x berekend, n praatje van te voren kost ook n consult, erg raar, was bij mijn vorige niet, dus toch volgende keer maar terug naar mijn eerdere fysio

De behandeling was erg slap, er werd eerst 10 min gekletst en na 20 min stond ik weer buiten. en dat voor 118,75

Lilian

De fysiotherapeut nam mij zeer serieus, legde goed en begrijpelijk uit wat ze deed. Stemde goed af met hoe het gegaan was voordat ze een vervolgstap zette.

Geweldige fysiotherapeuten in deze praktijk met veel ervaring en specialismen. Kwaliteit en goede zorg staat voorop

Patiënt vriendelijk en positieve sfeer duidelijkheid