Goede kennis van zaken, zeer vriendelijk, duidelijke uitleg van wat te doen, echt perfect
Anouk nam mijn klachten serieus en gaf advies wat ik wel en niet kon doen. Bejegening was prima.
1 klacht is zo goed als verdwenen, ze heeft me goed geholpen. Nu bij andere therapeut nog voor andere klacht, hopelijk daar ook snel minder last van.
De persoonlijke begeleiding en coaching om een probleem in mijn knie snel op gelost te krijgen.
Goed geholpen door Laura, kan bijna weer volledig mijn werk doen.
Arné van den Elshout
Vriendelijk en de juiste kennis
Een behandeling was niet nodig, maar ze gaf goed advies over een paar oefeningen die ik 's-morgens en 's-avonds zou kunnen doen, zodat de klacht ( strak gespannen spieren) over zou gaan. En dat...Een behandeling was niet nodig, maar ze gaf goed advies over een paar oefeningen die ik 's-morgens en 's-avonds zou kunnen doen, zodat de klacht ( strak gespannen spieren) over zou gaan. En dat helpt !
Janny
Buiten het feit dat ze heel aardig en super is voor het kind, is het heel fijn om met haar te communiceren en heel goed in wat ze doet
Deze fysiotherapeut is duidelijk, kundig en hij is zelf ontspannen wat mij vertrouwen geeft.