Rustige , duidelijke uitleg .Fijne begeleiding tijdens het hele behandelplan !
Fijne man , duidelijk en directe antwoorden op vragen.
Luistert goed, diagnostiseert uitstekend en de behandeling is ook uitmuntend! De behandeling die ze geeft is niet flauw maar van stevige aanpak, dat geeft aan dat zij haar vak goed verstaat!!Geeft...Luistert goed, diagnostiseert uitstekend en de behandeling is ook uitmuntend! De behandeling die ze geeft is niet flauw maar van stevige aanpak, dat geeft aan dat zij haar vak goed verstaat!!Geeft ook goed uitleg waar het over gaat b.v. de spieren en de behandeling die ze daar aankoppelt. Ook het huiswerk wat ze opgeeft is perfect!!! Alleen maar lof !!!
Danielle De Wijs
Mijn dochter vind het een een feest om elke week te spelen met Miriam, dat zegt alles.
Adnan Abdallah
In alles behandeling, uitleg, respect en stiptheid
De fysiotherapeut geeft vertrouwen aan mij en straalt vertrouwen uit. Ze neemt mij serieus en denkt mee in het proces. Dit allemaal op een erg fijne manier van werken.
Ik zou de therapeut niet aanbevelen voor long COVID. Wel voor andere aandoeningen. Mij heeft fysio niets gebracht en inmiddels heeft de WHO ook aan bij long COVID geen fysio te starten. Huisarts...Ik zou de therapeut niet aanbevelen voor long COVID. Wel voor andere aandoeningen. Mij heeft fysio niets gebracht en inmiddels heeft de WHO ook aan bij long COVID geen fysio te starten. Huisarts zegt inmiddels hetzelfde