Zeer deskundig, voelt de persoonlijke beleving van de patiënt zeer goed aan. Weet zeer goed waar ze overpraat en brengt dit goed begrijpelijk over op haar patiënt. Een geweldig goede fysiotherapeut.
Lisanne heb ik als erg deskundig ervaren. Luistert goed, bespreekt alles op een heldere wijze en is erg vriendelijk in de omgang. Een topper voor de praktijk!,
Ze is duidelijk rustig en kundig
Deskundig, heldere toelichting op de klacht en behandeling en vriendelijk (en een positief resultaat)
Diny is enorm deskundig en heeft ervoor gezorgd dat mijn zwangerschap redelijk normaal kon blijven verlopen. Na de zwangerschap kom ik zeker terug om de klachten definitief op te lossen.
Zij is deskundig en heeft mij goed geholpen
ALTIJD IN SAMEN SPRAAK, ALTIJD CORRECT, ALS HET NIET DOOR GING OP TIJD AFZEGGING EN DE BEHANDELING WERD DAN NAAR EEN VOLGENDE DATA HET IS GEWOON PERFECT
Eerlijk, vriendelijk en duidelijk
Ik zou Jau aanbevelen je krijgt waar voor je geld en als tip de wachtlijst tot je kunt komen is te lang zat meer dan 14 dagen vanaf mijn 1ste telefoontje