Snel simpel en duidelijk
Reactie JAXXCHOICE:
Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring Daan! Heel veel plezier gewenst met hoekbank Niek namens JaxxChoice :)
Bedankt voor je mooie review Mike! Super dat je fauteuil snel is geleverd en je blij bent met het design. Heel veel zitplezier gewenst namens JaxxChoice :)
Super dat je zo goed geholpen bent door onze collega Mandy in onze winkel! En dat je bent geslaagd voor een mooie nieuwe bank. Namens het team van JaxxChoice willen we je dan ook alvast heel veel...
Hartstikke bedankt voor jullie mooie review en vriendelijke woorden over onze collega Mandy G. Super dat jullie duidelijk zijn geïnformeerd. Het aftellen kan beginnen :) Alvast heel veel zitplezier...
Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring Sara! Fijn dat Mandy je goed heeft geholpen bij het uitzoeken van je nieuwe bank. Alvast heel veel zitplezier gewenst met bank Veda namens team...
Goedemiddag Ilja, hartstikke bedankt voor je mooie complimenten over onze collega Femmie! Wij wensen je heel veel zitplezier met onze Niek :) Groetjes van JaxxChoice.
Wat super dat jullie zo goed geholpen zijn door Femmie bij het uitzoeken en stylen van jullie nieuwe bank in onze winkel. Alvast heel veel zitplezier gewenst namens JaxxChoice :)
Bedankt voor je mooie 5 sterren review Matthew, namens team JaxxChoice :)
Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met de bank en onze service Anja! Mocht er in de toekomst wat zijn, weet je ons te vinden. Groetjes van JaxxChoice :)
Dankjewel voor je mooie 5 sterren review Eline! Heel veel zitplezier gewenst namens JaxxChoice :)