Goede service!
Reactie JAXXCHOICE:
Bedankt voor je 5 sterren review en mooie woorden Saviël! Heel veel zitplezier gewenst met bank Rikki. Groetjes van JaxxChoice :)
Dankjewel voor je mooie review Marijke! Groetjes van JaxxChoice :)
Bedankt voor je mooie 5 sterren review Anita en ook voor de foto die we mochten ontvangen! We wensen jullie heel veel zitplezier met bank Kai :) Groetjes van JaxxChoice.
Dankjewel voor het delen van jullie positieve ervaring! We vinden het fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe bank, het persoonlijke advies in onze winkel en de levering. We wensen...
Bedankt voor je 5 sterren review Jan! Het doet ons goed te horen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit meubels. Veel plezier met je nieuwe bank namens JaxxChoice.
Bedankt voor je mooie review Myra! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je bank en dat de levering zo vlot is verlopen. Heel veel zitplezier gewenst namens JaxxChoice :)
Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring Isa! Fijn dat de bank goed bevalt :) Veel zitplezier gewenst namens JaxxChoice.
Wat fijn om te horen dat je bank goed bevalt en deze op tijd is geleverd. Veel zitplezier gewenst namens JaxxChoice.
Bedankt voor je mooie review Miranda! Wat goed te horen dat de fauteuil zo vlot is bezorgd en dat deze zit zoals verwacht. Heel veel zit- en draaiplezier namens JaxxChoice.
Hartstikke bedankt voor jullie mooie review! Het is fijn om te horen dat jullie goed op de hoogte worden gehouden van de levering. Alvast heel veel zitplezier gewenst met fauteuil Abbie namens...