Persoonlijk advies
Prijs-kwaliteitverhouding

Sandor

Sinds deze week een bank van Jaxxchoice. Zit heerlijk en past in ons interieur

Thera

Prachtige bank! Sinds kort hebben wij model Kess van JaxxChoice in onze woonkamer staan. Het is een prachtige moderne bank en hij zit heerlijk, een blikvanger in ons interieur. Ik ben door een... Prachtige bank! Sinds kort hebben wij model Kess van JaxxChoice in onze woonkamer staan. Het is een prachtige moderne bank en hij zit heerlijk, een blikvanger in ons interieur. Ik ben door een medewerker goed geholpen in het maken van mijn uiteindelijke keuze. Dat was best lastig want JaxxChoice heeft zoveel mooie modellen

Ruby

Mooie bank! En precies geleverd op de afgesproken tijd.

Ester

We zijn ontzettend goed geholpen bij JAXXCHOICE. Het advies bij de keuze van een hoekbank die precies groot genoeg zou zijn voor de ruimte in ons huis met een stof die goed samen gaat met huisdieren... We zijn ontzettend goed geholpen bij JAXXCHOICE. Het advies bij de keuze van een hoekbank die precies groot genoeg zou zijn voor de ruimte in ons huis met een stof die goed samen gaat met huisdieren in huis. De bank was op tijd binnen en staat (en zit) prachtig. De in house service is ook super. Dit draagt bij aan een bank waar we jarenlang plezier van gaan hebben. Enige punt van aandacht: er zat geen beschrijving bij de bank over waar welke poten moesten komen (en in welke positie deze er op moesten). De montage was wel eenvoudig.

Trudy van Heteren

Goed advies gehad en daarom een goede keuze gemaakt. Vriendelijk personeel, zeer tevreden.

Murat

Goed en vriendelijke medewerkers

Milan

De Levering duurde wel even, maar we zijn nu erg blij met onze grijze Niek met longchair! Goede service en bereikbaarheid via mail/telefoon:)

Vincent

Perfect . Gewoon alles goed