Persoonlijk advies
Prijs-kwaliteitverhouding

Bjorn

Heel goed

Reactie JAXXCHOICE:

Bedankt voor je mooie 5 sterren review Bjorn! Groetjes van JaxxChoice :)

Loods5

Reactie JAXXCHOICE:

Hartelijk dank voor je review Sigrid! Veel plezier van je nieuwe hoekbank. We horen het graag als we onze service nog verder kunnen verbeteren. Vriendelijke groet, team JaxxChoice

Jarno

We zijn vandaag erg goed geholpen door Femmie! Heel spontaan, eerlijk, kundig en dacht goed mee. Geeft ook voorbeelden uit eigen ervaring, dat is voor twijfelaars altijd fijn!

Reactie JAXXCHOICE:

Wat super om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door Femmie in onze winkel, erg leuk om te zien dat jullie haar in het zonnetje zetten. Dankjewel daarvoor namens het team van JaxxChoice :)

Martijn Blitz

Super vriendelijk personeel, en nemen ruim de tijd voor je. Je krijgt een lekker kopje koffie en zelf de hond kreeg een bakje water. Ook de bank zijn wij zeer content mee. Goede prijs kwaliteit. Wij... Super vriendelijk personeel, en nemen ruim de tijd voor je. Je krijgt een lekker kopje koffie en zelf de hond kreeg een bakje water. Ook de bank zijn wij zeer content mee. Goede prijs kwaliteit. Wij zijn geholpen door Mandy. Leuke meid en super spontaan! Echte aanrader dus.

Reactie JAXXCHOICE:

Wat een mooie review om te mogen ontvangen Martijn! Erg leuk om te lezen dat het ontvangst in onze winkel, maar ook onze prijs kwaliteit verhouding en de persoonlijke hulp van Mandy zo goed zijn... Wat een mooie review om te mogen ontvangen Martijn! Erg leuk om te lezen dat het ontvangst in onze winkel, maar ook onze prijs kwaliteit verhouding en de persoonlijke hulp van Mandy zo goed zijn bevallen. Groetjes van JaxxChoice :)

Bianca

Mandy heeft ons goed en vriendelijk geholpen met de koop van de
Jaxx choicebank Liva.
Uitleg en advisering was duidelijk.

Reactie JAXXCHOICE:

Hartstikke bedankt voor je mooie review Bianca! Heel fijn te horen dat jullie goed en vriendelijk geholpen zijn door Mandy in onze Store. Wij wensen jullie dan ook alvast heel veel zitplezier met... Hartstikke bedankt voor je mooie review Bianca! Heel fijn te horen dat jullie goed en vriendelijk geholpen zijn door Mandy in onze Store. Wij wensen jullie dan ook alvast heel veel zitplezier met Liva :) Groetjes van JaxxChoice.

Rob en Natas

Femmie heeft goed meegedacht en daardoor snel kunnen handelen.

Reactie JAXXCHOICE:

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring Rob en Natas! Alvast heel veel zitplezier gewenst namens JaxxChoice :)

Mar

Grote showroom, veel keuze. Mooie bank uitgezocht. Heel fijn geholpen door Femmie.

Reactie JAXXCHOICE:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Mar! Wat fijn dat je goed bent geholpen door Femmie in onze winkel en dat je bent geslaagd voor een mooie nieuwe bank :) Groetjes van JaxxChoice.

Neijenhuis

Deskundig en zorgvuldig geholpen bij het uitzoeken van een bank voor in ons appartement door Mandy Willemsen. De grote lappen stof helpen goed bij het maken van een keuze, erg prettig.

Reactie JAXXCHOICE:

Bedankt voor je uitgebreide review Femmie. Fijn te horen dat je goed bent geholpen door onze collega Mandy en dat je bent geslaagd voor een mooie nieuwe bank bij JaxxChoice.

J stuut

Fijne reactie snelheid en meedenkend personeel

Reactie JAXXCHOICE:

Hartstikke bedankt voor je mooie review Jurian! Fijn te horen dat er goed met je is meegedacht en dat onze reactietijd naar wens is. Mochten we nog wat kunnen verbeteren, horen we het graag!... Hartstikke bedankt voor je mooie review Jurian! Fijn te horen dat er goed met je is meegedacht en dat onze reactietijd naar wens is. Mochten we nog wat kunnen verbeteren, horen we het graag! Groetjes van JaxxChoice.

Nellen

Fijn / Goed geholpen
Ze komen niet meteen naar je toe maar helpen heel prettig met de keuze. Veel keuze in verschillende stoffen en opstellingen.

Reactie JAXXCHOICE:

Bedankt voor je vriendelijke woorden! Heel fijn dat je goed bent geholpen en dat ook onze keuze qua stoffen en opstellingen goed is bevallen. Groetjes van JaxxChoice :)