Goede service

P Procee

Vriendelijk en behulpzaam.

Goed op behoefte te selecteren. Product is zoals op de website getoond. Geen verrassingen en goede omschrijvingen.

Ed Snoeren

Snel. Netjes en op tijd

Kwaliteit

Stassen

Zeer goed en duidelijk

Open en eerlijk en alle tijd

Ga zo verder

H. Zwols

Ontvangen wat er is besteld. Ziet er goed uit. Zal ze pas monteren als de winter intreedt.

Geleverd wat er besteld is.

Andere courier nemen, DPD komt zijn afspraken niet na. Leveren wanneer het hun uitkomst.

R.Boiten

Originele VW velgen in nieuw staat gekocht met zo goed als nieuwe banden, klopt exact met omschrijving en foto's zeer tevreden.

Correcte omschrijving en duidelijke foto's

Ganzevoort

Gek al een vragenlijst terwijl je de velgen nog nietv eens binnen hebt

makkelijke web-site

Je hoort na de bestelling niets meer. Zelf maar gebeld en nu hoor ik weer niets. Levering toch binnen een week?

Reactie JD Banden & Velgen B.V.:

Meneer Ganzevoort,
Bedankt voor uw reactie. Zoals reeds telefonisch besproken zullen we u een nieuwe aanvraag sturen als uw wielset in goede order is ontvangen!
In de advertentie was de...
Meneer Ganzevoort,
In de advertentie was de aangegeven levertijd +- 1 week, hierover is per mail en telefonisch contact geweest met u geweest. Uw wielset was klaar voor verzending 1 week en 2 dagen na bestelling, in samenspraak is ervoor gekozen om de zending af te leveren op een dag van uw voorkeur.
De vragenlijst wordt automatisch verstuurd 1 week na de bestelling, we zullen kijken of en hoe we dit kunnen wijzigen!

Goed bereikbaar en deskundig advies

Tot dusverre niet

Goed bereikbaar, mooie producten

Snelle reactie bij vragen, daarbij goed geholpen.

Goede service en prima wielen geleverd

Goede communicatie en op tijd geleverd.