Snelle levering en precies zoals omschreven ! Top

Zeer correcte prijzen en goede snelle levering.

Correcte en betrouwbare info

Ray Heijn

Uitmuntend! De produkten zijn goed verzorg en de communicatie is duidelijk en eerlijk.

Jeroen is echt betrokken bij de klant. Top!

Vooral zo door gaan.

Velgen gekocht zien er netjes uit

Stephan de Boer

Prachtige BMW winterbanden op velg gekocht. Fantastische prijs en velgen ontvangen zoals afgebeeld en omschrijving. Bezorging en verpakking een 10!

Prijs, informatie en beschrijving, bezorging.

Yoeri De Vuyst

Goed en vlot

Mooie prijzen

Betaalmogelijkheden met Visa voorzien

RdB

Product zoals beloofd, keurig verpakt en vlot geleverd. Correcte prijs

zie boven

ik kreeg enkele dagen na de vlotte en onverwachte levering alsnog een track en trace code. Kreeg ook een mail dat dit per ongeluk verkeerd was gegaan dus geen probleem, maar dara gaat dus nog iets... ik kreeg enkele dagen na de vlotte en onverwachte levering alsnog een track en trace code. Kreeg ook een mail dat dit per ongeluk verkeerd was gegaan dus geen probleem, maar dara gaat dus nog iets mis.

hillie autoservice jans hoogeveen

Eerst gemeld dat product niet geleverd was, mijn excuses hiervoor, monteur heeft aangenomen, pakje weggelegd niet op de juiste plaats, word vervolgens ziek, vraag gister nogmaals naar pakketje weet... Eerst gemeld dat product niet geleverd was, mijn excuses hiervoor, monteur heeft aangenomen, pakje weggelegd niet op de juiste plaats, word vervolgens ziek, vraag gister nogmaals naar pakketje weet van niets, nu na mijn laatste telefoontje met jullie dat het ook in enveloppe kan zitten ,ligt jullie pakketje onder in zijn kist, zoiets zijn wij hier in ons bedrijf niet blij mee, maar jullie hebben het perfect geregeld

Hadden product snel nodig, is door jullie gehoor aan gegeven en met spoed verzonden TOP hoor

niet, bij ons eigen bedrijf wel

Ali

Ok mooie velgen en goede banden

Goede fotos en duidelijk om te kiezen

Ja, voortaan voor dat geld gewoon velgdoppen meeleveren.. staat krenterig om dat niet te doen.. ze stonden nl wel op de foto dus de verwachting is gewekt