Ernst Goedhart

Prachtige velgen gekocht. Hadden ze bij JD nóg mooiere velgen bleek. Inruil geen probleem, alles perfect uitgebalanceerd! Geen moeite is de mannen teveel bij JD!

Enorme klantvriendelijkheid, grote bereidwilligheid om iets voor de klant te doen, en enorme flexibiliteit! Top bedrijf

Edwin

Overzichtelijke site en makkelijk bestelproces.

Goed bereikbaar en klantvriendelijk.

De aflevering via DPD was een drama, maar ze hebben daarbij geholpen zodat mijn bestelling uiteindelijk toch netjes afgeleverd is geworden.

Patrick

Duidelijke site, eerlijke weergave van kwaliteit velgen. Sterker, de gemelde minimale schade aan één velg nauwelijks waarneembaar. Voor het daadwerkelijke bestellen enige vragen gesteld mbv... Duidelijke site, eerlijke weergave van kwaliteit velgen. Sterker, de gemelde minimale schade aan één velg nauwelijks waarneembaar. Voor het daadwerkelijke bestellen enige vragen gesteld mbv chat-functie. Snel helder en volledig antwoord.

Leveren hetgeen beloofd. Verbloemen niet kwaliteit tweede hands velgen, eerder integendeel.

Ik kreeg geen track &trace. Site zegt dat je dat bij partijenpost niet krijgt. Nou weet ik niet of vier velgen partijenpost is, maar desondanks zou ik graag zo'n dure zending wel willen kunnen... Ik kreeg geen track &trace. Site zegt dat je dat bij partijenpost niet krijgt. Nou weet ik niet of vier velgen partijenpost is, maar desondanks zou ik graag zo'n dure zending wel willen kunnen volgen.
Ook, klein, minpuntje is dat de wielen geleverd werden met nogal uiteenlopende bandenspanningen, van 1,7 bar tot 3,4 (!) bar. Had het netter gevonden als ze allemaal rond 2,3 oid geleverd zouden worden.

Antoine

Duidelijke overzichtelijke website met keuze. Correcte en snelle afwikkeling bestelling. Je wordt keurig op de hoogte gehouden. En niet onbelangrijk telefonisch goed bereikbaar.

Snel en keurig verzorging en goede telefonische bereikbaarheid.

Guus

Voor de tweede maal een set wielen/banden gekocht.
Opnieuw zeer tevreden. Wielen zijn als nieuw en het profiel van de banden volgens opgave.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Geen, ga zo door.

Paul

Top evraring, bestelling makkelijk, details duidelijk aangegeven en perfect afgeleverd

Zeer duidelijke type aanduiding, zo weet je precies of het de juiste banden en velgen zijn

Simon Van Dijk

Prima kerel, hij heeft de wielen er gelijk voor mij onder gezet.
Gewoon top!!

Kwaliteit ,service en communicatie .

Pinnen , dat zou handig zijn.

Prettig contact (Jeroen) en snelle service

Ruim aanbod, makkelijk te vinden op internet, scherpe prijs

DPD houden aan afspraken w.b. levering

Patrick D'haene

Vlot te vinden op het net, mooie presentatie!
Prijzen zijn goed, passend bij de beschrijving.
‘Net iets te veel’ voor wat ik kreeg

Vlot, professioneel, overzichtelijk en informatief!

Foto’s zijn niet altijd van het te kopen product.
‘Net als nieuw’ ....welja, vond ik net ‘iets’ minder, profiel 6mm, wederom ‘net iets minder’

(Bewerkt)

Velgen met winterbanden geleverd conform afspraak op aangegeven dag.
Velgen als nieuw, banden profiel als omschreven in advertentie. 👌

Controle na levering over tevredenheid van de levering, zeer vriendelijk en correct.