Richard

Snel geleverd
Originele kwaliteit

Focus4you BV

Na wat verwarring omtrent de status
in het systeem direkt opgepakt en gecommuniceerd. Verder alles volgens plan en set zie er uit zoals van tevoren aangegeven helemaal goed. Overall cijfer 8,5

Bereikbaarheid en communcatie

Zoals eerder beschreven

Alex

Snel contact zelfs in het weekend.

Snelle levering goed en vriendelijk contact.

Achteraf hadden de draadloze ventiel aansluitingen niet gehoeven dit is onduidelijk op de website

Jurreclame

Service zoals service moet zijn. Klein probleem bij het ophalen. Oplossing's gericht gingen ze te werk om alles goed te maken!

Ga zo door, sta voor je product en draag uit waar jullie voor staan!

Kolkman

Zeer goed

Snelheid duidelijk

Zo houden

Snelle levering, ik heb naafkappen besteld en deze waren in 2 dagen geleverd.

Zon

Super

Oke

Tony Fransen

Correcte en volledige informatie over het aangeboden product, wat uiteindelijk ook volledig overeenstemde met wat geleverd werd. Prijs was marktconform en redelijk.

Voorafgaande informatie van het product.
Geleverd velgen en banden waren inderdaad in (bijna) nieuwstaat.
Product was volledig en grondig proper gemaakt.

Eens besteld (gemakkelijk), verliep de betaling en het opvolgen van de verzending en levering, heel wat stroever. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de mindere compatibiliteit van de informatica... Eens besteld (gemakkelijk), verliep de betaling en het opvolgen van de verzending en levering, heel wat stroever. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de mindere compatibiliteit van de informatica tussen Nederland en België. Ik kreeg wel heel snel een antwoord per e-mail op mijn vraag.
Concreet:
1. ik kon niet doorgelinkt worden naar de betalingspagina en kwam in een loop terecht
2. de gegevens om via mijn homebanking zelf een overschrijving uit te voeren waren niet direct beschikbaar (ondanks dat men mij verzekerde dat dit vermeld was, wat niet klopt)
3. ik heb nooit kunnen inloggen om de verzending en levering op te volgen (wat wel zeer snel gebeurde, maar door gebrek aan Info gebeurde de levering als een totale verrassing).

SAFAA CARS

Uitstekend service...