Het gezochten product snel gevonden en geleverd gekregen

Dieter

Super

Juiste informatie

Prima service, beoogde set was net weg, nieuwe samengesteld voor dezelfde prijs.

Snelle reactie telefonisch

Voorraad online nog sneller bijwerken?

Brightbyte BVBA

Top ervaring met goede en snelle reacties op vragen

Snelle levering, goede support op vragen

Alles was prima in orde

Marcel

Hele mooie, nieuwe Audi S6/A6 velgen gekocht. Afspraken netjes nagekomen en op tijd geleverd.

Super blij mee!

J

G

Goede telefonische ondersteuning, Tijdige levering.

N.v.t daarvoor was het contact te kort

Neem contact op met DPD mbt de service. Die sturen 's ochtends om 09.00 uur een mail dat ze tussen 12.30 en 13.30 uur bij het afleverpunt ( de garage zijn). Gelukkig las ik die mail snel ( rond... Neem contact op met DPD mbt de service. Die sturen 's ochtends om 09.00 uur een mail dat ze tussen 12.30 en 13.30 uur bij het afleverpunt ( de garage zijn). Gelukkig las ik die mail snel ( rond 13.00 uur). Toen ik de garagehouder op de hoogte stelde, bleek dat hij al gebeld was door de DPD bezorger die voor een dichte deur stond (ivm lunch). De garagehouder bood aan er binnen 3 minuten te zijn, maar daar had de bezorger geen tijd voor en hij vertrok, waardoor we de banden maandags (ipv vrijdags) geleverd zoude krijgen. Ik heb telefonisch mijn beklag gedaan bij DPD. Kennelijk hebben ze daardoor de nabden op zeterdags afgeleverd. Verder prima.

Zeer goed. Komen de afspraken na en het product is in orde.

goede communicatie

nee

Koen

Prima set winterbanden voor een mooie prijs

Groot assortiment, duidelijke informatie

Gekochte velgen zijn voor een sharan, stonden op de website niet onder de sharan