NiLoSo BV (Harry Pallandt)

Het geleverde products was super. Kwalitatief echt goed.

What you see is what you get. Kwaliteit.

Administratief niet super. Zou worden terug gebelt daar ik geen T&T had ontvangen en dus niet wist waar de bestelling was. Had aflevering bij mijn garage gevraagd. De mensen die ik spark konden mij... Administratief niet super. Zou worden terug gebelt daar ik geen T&T had ontvangen en dus niet wist waar de bestelling was. Had aflevering bij mijn garage gevraagd. De mensen die ik spark konden mij geen gedegen antwoord geven. Dat kan zeker beter.

Reactie JD Banden & Velgen B.V.:

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de door ons geleverde wielset.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de door ons geleverde wielset.
Wat vervelend dat u geen track en trace code heeft ontvangen en hier telefonisch ook geen antwoord op heeft gekregen, dat is absoluut niet zoals het hoort onze excuses hiervoor.
We zullen intern kijken hoe dit heeft kunnen gebeuren.
Wij wensen u veel rijplezier met uw wielset en graag tot ziens.

A. A.

Betrouwbaar en punctueel

Goede informatie, advies en afhandeling.

Nvt

J

Positieve ervaring, mooie velgen en banden.

Live chat waar direct vragen beantwoord worden.

Nvt

Mick

Adverteert met banden die ze niet hebben

Veel keuze

Spullen op de website zijn niet leverbaar. Eerst gebeld zelfs, toen besteld en betaald, toen zeiden ze dat het toch niet leverbaar was.

Reactie JD Banden & Velgen B.V.:

Helaas bleek dat de wielset die u heeft besteld toch niet aanwezig was in ons magazijn. U gaf aan geen interesse te hebben in de andere wielsets die wij op onze website aanbieden voor uw type auto... Helaas bleek dat de wielset die u heeft besteld toch niet aanwezig was in ons magazijn. U gaf aan geen interesse te hebben in de andere wielsets die wij op onze website aanbieden voor uw type auto en de koop te willen ontbinden.
Dezelfde dag hebben wij het aankoopbedrag aan u terugbetaald.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Michael

Geweldig

Banden netjes verpakt, velgen waren in prima staat. Goed telefonisch bereikbaar. Vriendelijk personeel.

Johan

Veel keus, goede prijs

Veel keuze, normale prijzen

Duidelijker aangeven dat het mogelijk is dat online bestelde producten niet leverbaar zijn omdat er je ook ter plekke kunt afhalen

Mengel Muhammet-Enes

J’ai été livrer rapidement, sauf qu’on a oublier de me livrer les logos les cash pour les jantes, sur les photos elles y étaient donc je suppose que sa devrais être livrer mais ça n’a pas été le cas... J’ai été livrer rapidement, sauf qu’on a oublier de me livrer les logos les cash pour les jantes, sur les photos elles y étaient donc je suppose que sa devrais être livrer mais ça n’a pas été le cas …

on

Oublie de pièces

Edelenbos

Niet heel slecht, maar toch

Website is goed en duidelijk, de techniek erachter werkt ook goed. De chatfunctie werkt ook nog echt en er zit een mens achter. De site is super zelfs.

De informatie over de bandenset op de site blijkt niet te kloppen, dat is niet best natuurlijk. Voor verzenden artikel belt men keurig op maar dan is het te laat natuurlijk.

HvdM

Onbetrouwbaar

Aantrekkelijk product en prijs, als het geleverd zou zijn

Er wordt geadverteerd met bandensets die na bestelling en betaling helemaal niet leverbaar blijken te zijn.

Reactie JD Banden & Velgen B.V.:

Helaas bleek na controle in ons magazijn dat deze wielset niet voorradig was.
Het betaalde bedrag is door ons zo spoedig mogelijk gecrediteerd.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Rutger

(Bewerkt)

Snel, scherp geprijsd, levering niet zoals geadverteerd.
Is vervolgens opgelost door after sales

Snel, scherp geprijsd

Inhoud levering duidelijker aangeven. Advertentie kwam niet overeen met levering. Is achteraf opgelost door after sales.