Roan

Erg goed geholpen! Ik had alleen een afspraak gemaakt om een set wielen op te halen maar ze hadden zelfs even tijd om ze eronder te zetten. Top service!

Flexibel

J.Roodenburg

Zeer goed

Dudelijk

Alles duidelijk

RENE RETORE

Ik kende het bedrijf niet, maar na wat opzoeken leek alles OK.
Nu heb ik een heel goed ervaring. Goede presentatie en volgens afspraak perfect afgeleverde producten.

Leveringen zoals gemeld.

Zal hier nog even over moeten nadenken.

Pieter

Zoals het hoort

Scherpe prijs, snelle levering

Hans

Goed, mooi set velgen en banden

Mooie selectie

Michel Provoost

Alles dik inorde

Alles

Sebastiaan de Kooter

Heel prettig bedrijf om zaken mee te doen. Ik had een schade op de velg die niet zichtbaar was op de foto's. JD Banden en Velgen heeft kosteloos de band opgehaald gerepareerd en teruggestuurd. Toen... Heel prettig bedrijf om zaken mee te doen. Ik had een schade op de velg die niet zichtbaar was op de foto's. JD Banden en Velgen heeft kosteloos de band opgehaald gerepareerd en teruggestuurd. Toen de winterbanden voor het eerst onder de auto gingen bleek een tpms sensor defect, ook dit is prima opgelost.

Hele goede aftersales

tmps sensor even checken voor uitsturen

Akash Harinarain

Op zoek naar een reserve set velgen met zomerbanden, ben ik bij JD Banden terecht gekomen. Goed aanbod gebruikte sets waar ik snel een keuze heb kunnen maken. Mijn laatste vragen waren heel via de... Op zoek naar een reserve set velgen met zomerbanden, ben ik bij JD Banden terecht gekomen. Goed aanbod gebruikte sets waar ik snel een keuze heb kunnen maken. Mijn laatste vragen waren heel via de chat beantwoord. Zowel het bestelproces als de levering zijn daarop netjes verlopen.

Groot aanbod en snelle reactie

Tijdens mijn bestelling, heb ik geen verbeterpunten kunnen bedenken.

X

Uitstekende service