Hans

Bestelling liep geheel naar wens en de banden werden netjes verpakt en snel thuis bezorgt.

Bestelling via de website verliep prettig.

van der Neut

Zeer goed

Snel levering

Jan

Reactie via de mail duurde erg lang. Maar zeer tevreden over de geleverde velgen.

Duidelijke omschrijving

Meer info over de levering, op maandagochtend besteld en woensdag kreeg ik pas info over de levering.

Pauline Schuurman

Zeer snel gehandeld en goed

snelheid

Goede website, verwarrend om mee te handelen

Duidelijk cataloog, eenvoudig te bestellen

Leverings proces, opvolgen van de status

Reactie JD Banden & Velgen B.V.:

Bedankt voor uw reactie helaas konden we u telefonisch niet bereiken. U heeft een wielset met levertijd van circa 1 week bij ons besteld wellicht is dit bij het bestellen over het hoofd gezien.... Bedankt voor uw reactie helaas konden we u telefonisch niet bereiken. U heeft een wielset met levertijd van circa 1 week bij ons besteld wellicht is dit bij het bestellen over het hoofd gezien.
Na 3 dagen heeft u per chat geinformeerd wanneer u de wielset kon verwachten. We hebben toen aangegeven dat de levertijd circa 1 week zal bedragen, 2 Dagen later heeft u opnieuw per chat gevraagd wanneer de wielset geleverd zou worden.
Mijn collega heeft toen aangegeven dat u rekening moest houden met circa 1 week levertijd. Uwe wielset was toen net bij ons binnengekomen. Uiteindelijk zijn 2 wielen binnen 1 week geleverd de ander wielen zijn 2 dagen laten geleverd door een storing bij onze pakketdienst. Onze excuses voor de onduidelijkheid en het ongemak

PJC Lelieveld

(Bewerkt)

Nieuwe velgen maar 2 banden onder de 5mm en de 4 wielen waren niet uit gebalanceerd.

Velgen zijn nieuw

Wel balanceren en geen winterbanden afleveren onder de 5mm!!

Wim

Prima bedrijf

Heldere site

niet

Olivier de Groot

Zeer professioneel en kundig, uitstekende service

Snel, goed en komen beloftes na

Misschien uitleggen hoe het kan dat JD relatief scherpe prijzen hanteert (bijvoorbeeld doordat de banden "op leeftijd" zijn?

garage Benny Vanhulst

Correcte firma

mooi aanbod

Geen idee

Kruijt

Duidelijke site, goede informatie over het product. Vlotte levering.

Compleet en gedetailleerd