Tim

Levering van velgen was naar tevredenheid, kwaliteit was ook perfect en zoals beloofd. Communicatie via e-mail verliep uiterst moeizaam, geen reactie of pas na nabellen.

levering, goede producten

werkproces mbt beantwoording van email is slordig

Alain

Positieve ervaring

Goed in het nakomen van afspraken!

GSD

Goede communicatie via online chat. Mooie velgen, goede banden.

Mooi breed aanbod.
Geleverde velgen in uitstekende staat

De productie datum van de banden op de website vermelden. Mijn banden waren helaas al 4 jaar oud..

Heel tevreden, originele velgen, goede banden, snelle levering

goede kwaliteit

nvt

Snel en adequaat

Duidelijkheid

MvD

Snel geleverd en de velgen zijn in uitstekende staat! De (winter)banden zijn ruim 5 jaar oud en was niet vermeld op de website, had ik ze niet zo erg nodig gehad dan waren ze hierdoor waarschijnlijk... Snel geleverd en de velgen zijn in uitstekende staat! De (winter)banden zijn ruim 5 jaar oud en was niet vermeld op de website, had ik ze niet zo erg nodig gehad dan waren ze hierdoor waarschijnlijk retour gestuurd.

Setje BMW naafdoppen nabesteld omdat ze er niet standaard bij zaten voor €25,- (excl. verzendkosten). De set kreeg ik binnen en dit bleek de verkeerde maat te zijn. Retour gestuurd en ik wacht nu nog steeds op de juiste set.. Zal wel goed komen maar ben inmiddels al een maand bezig.

Nette velgen

Communicatie, productomschrijving

Reactie JD Banden & Velgen B.V.:

Beste Max bedankt voor je review, het klopt dat bij u per abuis de verkeerde set is geleverd. We hebben samen afgesproken dat er een alternatieve set kostenloos omgeruild wordt. Excuses voor het... Beste Max bedankt voor je review, het klopt dat bij u per abuis de verkeerde set is geleverd. We hebben samen afgesproken dat er een alternatieve set kostenloos omgeruild wordt. Excuses voor het ongemak!

Gemakkelijk bestellen, vlotte levertijden

Bestelling ineens afleveren en niet eerst 3 banden en dan twee dan alter nog eentje, lijkt mij niet heel duurzaam en met drie banden begin je ook niks

Ph

Prijs

Een indicatie wanneer bestelling zou geleverde worden. Gelukkig was mijn vrouw tehuis

I am very satisfied with my purchase. I acquired a full set of wheels (tires + rims) in almost new condition. The product was as described in the web page.

Product as specified, constant information about the status of the delivery, competitive rates.

None.

Nederlands Chinese Handelskamer

Zeer goede ervaring

Goede informatie, snelle levering

Beter informeren omtrent levering van derden (naafdoppen)