Heb alleen via internet kleding besteld
Maar dat was prima volgende dag al in huis
En mooie kwaliteit .
Reactie Jewelz & More:
Goed te horen dat je helemaal tevreden bent. Met veel plezier versturen wij je in de toekomst weer graag een pakket toe!
TOP!
Top! Denkt goed mee met de klant.
Reactie Jewelz & More:
Dank je wel voor je review! Wij zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens!
Reactie Jewelz & More:
Dank je wel dat je de moeite genomen hebt om een review te plaatsen! Graag tot een volgende keer!
Snelle levering , alleen was de maat van de ring niet goed dus probeerde contact te leggen via mail en whatsapp maar tot nu toe nog geen reactie maar zal vast wel goed komen .
Reactie Jewelz & More:
Goedemiddag, wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Uiteraard doen wij onze uiterste best om onze klanten te woord te staan. Onze klanten service is van Maandag t/m vrijdag...
Uitstekend
Reactie Jewelz & More:
Goedemiddag, wat leuk dat je een review geplaatst hebt en dat je tevreden bent. Wij zien je graag een volgende keer!
Super! Betrouwbaar. Doet wat wordt gezegd.
Reactie Jewelz & More:
Goedemiddag, Wauw wat een mooie review, dank je wel dat je de moeite hebt genomen om deze te plaatsen. Graag tot een volgende keer en veel plezier met je aankoop!
Sieraden gekocht de volgende was het al in huis, leuk afgeleverd met kaartje en sleutelhanger! Super
Middelmatig
Beste Janey,
Hartelijk dank dat je tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Jammer dat je niet tevreden bent met onze service. Uiteraard doen wij onze uiterste best om de orders juist te...