Esther

In 1 woord perfect!
Na mijn bestelling werd ik gebeld, omdat de bestelde artikelen niet bij/op elkaar bleken te passen
Na uitleg heb ik de hele bestelling veranderd en opnieuw...
In 1 woord perfect!
Na uitleg heb ik de hele bestelling veranderd en opnieuw ingediend
Ook het bedrag was hierdoor veranderd
Maar geen nood voor Jewelz & More, alles werd perfect aangepast en in bestelling genomen!

Snelle levering.

Ik heb tot op heden nog niks ontvangen, terwijl ik op 6 september de bestelling heb geplaatst.

Reactie Jewelz & More:

Beste klant,
Beste klant,
Uw bestelling is op 6 september verzonden, u heeft hier een track en trace voor ontvangen van Postnl. Indien u de bestelling deze week niet ontvangt neem dan even contact op met webshop@jewelzenmore.nl dan kunnen wij een onderzoek instellen bij Postnl.

Cathelijne Lania

Enorm goede ervaring! Heel persoonlijk en fijn geholpen en snelle levering.

Elien

Goed en niet goed. Onlangs bestelde in een ring met steentje. Aangezien dit steentje niet meer voorradig was, kreeg ik een mail om een nieuwe te kiezen. Nog voor ik een mail terug krijg ivm mijn... Goed en niet goed. Onlangs bestelde in een ring met steentje. Aangezien dit steentje niet meer voorradig was, kreeg ik een mail om een nieuwe te kiezen. Nog voor ik een mail terug krijg ivm mijn bestelling of deze al dan niet door gaat krijg ik een mail om feedback te geven.. zonde!

B. Ossendrijver

Snelle levering, mooi verpakt

Goede en snelle levering. Ook een persoonlijke boodschap toegevoegd als extra. Klantbeleving is dus perfect

Merel

Zowel als in de winkel, als online een prettige winkel! Erg blij met mijn aankoop, en mooie kwaliteit!