Shirley

Snelle levering en ik heb een lekkere paasattentie ontvangen bij mijn bestelling.

Thomassen

SLECHT EERSTE MAAR GELIJK LAATSTE KEER BESTELD !!!!!!!

Makkelijk bestel systeem, snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden van het traject. En het was heel leuk verpakt, echt een cadeautje!

Goede service , mooi ingepakte kadootjes!

Everything perfect. Bought a gift for my girlfriend. Had to send it back, because she already had somthing like that.

Jewelz & More

Onlangs een mooi sieraad voor mijn vrouw besteld. Bestelproces was erg duidelijk en gemakkelijk, levering erg vlot, inclusief duidelijke communicatie!

Vienna

Snel binnen! Goede service

Ik zou toch graag willen dat iedereen hiermee zou stoppen! Niemand is perefect en bedrijven al helemaal niet. Je best doen is goed genoeg! Laten we allemaal weer normaal doen. De armbandje zijn... Ik zou toch graag willen dat iedereen hiermee zou stoppen! Niemand is perefect en bedrijven al helemaal niet. Je best doen is goed genoeg! Laten we allemaal weer normaal doen. De armbandje zijn perfect ;) dank!

Leuke winkel met vriendelijk personeel die je een eerlijk en goed advies qua kleding geven! Ik ben super geholpen, ik kom graag snel terug met mijn vriendinnen!

Verkeerde oorbellen opgestuurd