Super leuk geholpen , oorbellen met veel zorg mooi verpakt !!
Ilona
Betrouwbare en snelle levering, waarbij mijn bestelling netjes verpakt was. Tevens isde variatie aan betalingsmogelijkheden erg fijn.
Janneke G.
Heel erg blij met mijn mooie ringen!
Ineke
Vandaag oorbellen van buffelhoorn ontvangen. Super mooi verpakt en uiteraard zijn ze top ! Snel geleverd en leuk te woord gestaan !!
José
Nadat besteld product niet meer leverbaar bleek, werd er een prima oplossing geboden.
Product was niet op voorraad Werd gebeld toen het wel te leveren was Heb het via de siste besteld en volgende dag geleverd Helemaal fijn!
Jewelz en more heeft altijd een snelle en uitstekende levering. De producten zijn altijd prima in orde en de service ook.
Maxie
Nadat ik een besteling had geplaatst, bleek dat dit niet op voorraad was. Ik kreeg direct een mailtje. Hoge service.
Goede en snelle service
Ben matig tevreden over de prijs/ kwaliteitverhouding. Zou niet tot aankoop zijn over gegaan al had ik het product in een winkel had gezien, ondanks dat het ontwerp me erg aanspreekt .