Snelle levering, prima brandstempel voor de borrelplanken die we aan het maken zijn voor onze vereniging
EdensArt
De brandstempel is van goede kwaliteit en de houder werkt erg goed. Snelle en nette service.
Marin
2 stempels besteld. Ze namen uit zichzelf contact met advies aangaande 1 van de stempels. Vragen werden keurig beantwoord, de uitleg was duidelijk en hielp ons bij het maken van een goede keuze!...2 stempels besteld. Ze namen uit zichzelf contact met advies aangaande 1 van de stempels. Vragen werden keurig beantwoord, de uitleg was duidelijk en hielp ons bij het maken van een goede keuze! Bedankt heren!
Mauro
Zeer goed kwaliteit
Abb&z aanneming BV
Ik ben heel tevreden over de brandstempel, prachtig gemaakt.
Josette de Graaf
We hebben het brandstempel gebruikt om houten plankjes te stempelen met het jubileum logo van onze paarden sport vereniging. We werden heel goed geadviseerd om een zo mooi mogelijk stempel te...We hebben het brandstempel gebruikt om houten plankjes te stempelen met het jubileum logo van onze paarden sport vereniging. We werden heel goed geadviseerd om een zo mooi mogelijk stempel te krijgen. Het resultaat mag er zijn. De bingo, waar deze plankjes worden uitgedeeld en geserveerd met zoete bakkers, is over 2 weken.
Johan Nerinckx
Super snelle levering. Topkwaliteit stempel. Heel tevreden.
Arno Meeuwsen / De Planck Klusservice
Ben erg tevreden, en heb nu ook een tweede brandstempel besteld met eigen logo.
Construct Aert
Ik kocht het voor een bevriend aannemer die er heel tevreden mee is