Heel erg mooi werk geleverd. Zelfs de kleinste details in ons logo zijn heel duidelijk zichtbaar. Als je op zoek bent naar een brandstempel zou ik zeker dit bedrijf aanbevelen.
Sanne van den Berg
Ik wilde graag weten wat ik allemaal kon met een brandstempel omdat ik leren tassen maak en ook veel met hout werk. Ik ben heel blij met het resultaat!
Bausy
Ik ben erg blij met de service en de correcte afhandeling. We zijn tevreden met de brandstempel die jullie voor ons maakten. Top.
Ursula (BrocantUrs)
Ik ben heel erg blij met mijn brandstempel welke ik gebruik voor op mijn leren labels, hele vriendelijke mensen en supersnel geleverd!
Bazatz
Een supersnelle service waarbij ook meteen een antwoord op extra vragen voorzien wordt. Heel tevreden van de stempel en van de duidelijke uitleg. Top!
Henk Scholten
Prima bedrijf super snel geleverd goed advies en een mooie brandstempel. Dus ik ben dik tevreden.
Ben te Wierik
Perfect
Titiaan Benders
Echt super! Ik had een paar domme vragen gesteld aan de telefoon. En ondanks dat alle antwoorden op hun site staan werd er geluisterd naar me en kreeg ik uitgebreid antwoord. De levering was snel en...Echt super! Ik had een paar domme vragen gesteld aan de telefoon. En ondanks dat alle antwoorden op hun site staan werd er geluisterd naar me en kreeg ik uitgebreid antwoord. De levering was snel en het product perfect! Zelfs de kleinste details zijn zichtbaar in de stempel.