Hidde was zeer behulpzaam en gaf me de juiste adviezen voor de stempel super blij mee en heel erg snel geleverd
Project Palmboom
Super service, na binnenkomst van de eerste brandstempel met mijn logo was ik niet 100% tevreden. Na contact, met uitleg en afdrukvoorbeelden, begrepen ze wat ik bedoelde. Hierop kreeg ik meteen een...Super service, na binnenkomst van de eerste brandstempel met mijn logo was ik niet 100% tevreden. Na contact, met uitleg en afdrukvoorbeelden, begrepen ze wat ik bedoelde. Hierop kreeg ik meteen een nieuwe stempel toegezonden. Mijn volgende logo ga ik hier wederom bestellen.
Dennis Meijer
Mega blij met het eindresultaat. Ons eigen ontwerp opgestuurd en ze hebben het ontwerp zo gemaakt dat het precies past binnen de stempel qua grootte. Levering was super snel, vele malen sneller dan...Mega blij met het eindresultaat. Ons eigen ontwerp opgestuurd en ze hebben het ontwerp zo gemaakt dat het precies past binnen de stempel qua grootte. Levering was super snel, vele malen sneller dan op de website staat qua levertijd. Helemaal tevreden dus.
Paul Bruyndonckx
Top
Sophie
Super snelle en goede service.
Lonneke Rolvink
Ik ben heel blij met de wax stempel die ik heb gekocht. Er werd goed meegedacht in hoe mijn logo het mooiste zou uitkomen en het resultaat is ontzettend mooi!
K. Van Rooijen
Topproduct! Geweldige service en nog snellere levering. Zeer tevreden!
Bea van der Wardt - Broers
Prima, zeer snelle service
Cafetaria Jansen BV
We gebruiken de stempel voor burgers een eigen identiteit te geven