Sandra

Prima service en de kaarten waren mega snel in huis

Snelle servive

Reactie JilleJille.nl:

Heel erg fijn te horen! Dank je wel voor de hoge score van 5 sterren!

C.

Positief, zeer mooie kaartjes met foliedruk.

Mooie ontwerpen, persoonlijke aanpassingen mogelijk. Digitaal bestand in pdf ontvangen.

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Hoewel het eindresultaat heel mooi is, vond ik de kaartjes wel vrij prijzig. Ruim 3 euro per stuk voor 200 kaartjes vind ik aan de hoge kant. Mijn kaartje kwam op het standaard papier niet mooi tot... Hoewel het eindresultaat heel mooi is, vond ik de kaartjes wel vrij prijzig. Ruim 3 euro per stuk voor 200 kaartjes vind ik aan de hoge kant. Mijn kaartje kwam op het standaard papier niet mooi tot uiting, werd vlekkerig. Hierdoor moest ik voor ander papier kiezen, ook hiervoor werd een forse toeslag gerekend.

Reactie JilleJille.nl:

Dank je voor je beoordeling, een foliedruk kaartje met foliedruk aan alle zijden is inderdaad duurder vanwege de extra drukgang die hiervoor nodig is. Ook het papier met linnen structuur en de... Dank je voor je beoordeling, een foliedruk kaartje met foliedruk aan alle zijden is inderdaad duurder vanwege de extra drukgang die hiervoor nodig is. Ook het papier met linnen structuur en de afgeronde hoeken van jullie kaartje spelen mee in de prijs...
Met het schrijven van deze review heb je een geboorteschilderijtje gewonnen, we nemen nog even contact met je op om je wensen te bespreken!

Rachel

In 1 woord: super!

Snelle service, handig in gebruik.

nee

Reactie JilleJille.nl:

Fijn dat je de moeite hebt genomen ons te beoordelen!

Femke

Vlotte service en mooie ontwerpen

Kaarten werden snel geleverd

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Eigen collectie is moeilijk terug te vinden

Reactie JilleJille.nl:

Wat een mooie beoordeling! Alle bestellingen en ontwerpjes die je maakt op onze site, vind je terug in je account bij 'Eigen collectie'. :-)

Barbara

Super leuke ontwerpen, goede service en en mooie prijs/kwaliteit!

Goede service en prijs/kwaliteit

Reactie JilleJille.nl:

Wij zijn helemaal blij met weer 5 sterren!

Z_Raj

Wij hebben voor het geboortekaartje van JilleJille gekozen omdat het (voor)ontwerp ons erg aansprak. Daarnaast was het makkelijk om het kaartje te bewerken en te bewaren. Een proefdruk hadden we... Wij hebben voor het geboortekaartje van JilleJille gekozen omdat het (voor)ontwerp ons erg aansprak. Daarnaast was het makkelijk om het kaartje te bewerken en te bewaren. Een proefdruk hadden we volgende dag al in huis! Top service.

Veel keus, snelle levering, goede kwaliteit.

Nee.

Reactie JilleJille.nl:

Wat een super review en een fijne beloning weer van 5 sterren!

Stephanie

Prachtige kaart geworden.

Mooie kaarten. Makkelijk systeem om de kaarten te personaliseren.

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Duurde uiteindelijk langer dan aangegeven voordat we de kaarten ontvingen.

Reactie JilleJille.nl:

Dank voor de mooie beoordeling! Wat betreft jouw verbeterpuntje; de kaartjes met foliedruk duren èèn dag langer dan de 'gewone' kaarten. ;-)

V

Snel

Shanna

Ruime keuze aan geboortekaartjes. Veel mogelijkheden om je kaartje naar eigen wens aan te passen. Handig bewerk-programma. Ook handig dat je bij de proefdruk alle kleurenstaaltjes krijgt zodat je... Ruime keuze aan geboortekaartjes. Veel mogelijkheden om je kaartje naar eigen wens aan te passen. Handig bewerk-programma. Ook handig dat je bij de proefdruk alle kleurenstaaltjes krijgt zodat je thuis op je gemak kan kiezen.

Prachtig eindresultaat! Super geleverd en mooi verzonden. Snelle levering. Veel complimenten gekregen voor ons geboortekaartje.

Ga zo door :)

Meaghan

(Bewerkt)

Website met meeste configuratie mogelijkheden.

Meeste mogelijkheden om kaart naar wens te configureren

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Klantenservice meer ruimte geven om meteen tot een prettige oplossing te komen.