Caroline

Jullie hebben ons erg vriendelijk geholpen en meegedacht in een oplossing. Dit was erg fijn in de omstandigheden waarin wij verkeerden, waarvoor wij het kaartje nodig hadden. Enorm dank daarvoor.

Duidelijke site, vriendelijke persoonlijk contact indien nodig, en snelle service.

Nee hoor!

Reactie JilleJille.nl:

Heel fijn, dank je wel voor de tijd die je hebt genomen voor het schrijven van deze mooie review!

Marije

Mooie kaarten en zeer snelle service. Wat voor ons erg prettig was.

Kwaliteit en service

Reactie JilleJille.nl:

Kort maar krachtig, een 10 daar worden we blij van!

Lilly Geerdes

Originele unieke geboortekaartjes die eenvoudig kunnen worden aangepast aan hé eigen wensen. Veel leuke kaartjes voor brief, zus in het assortiment en veel mogelijkheden qua formaat, papier en... Originele unieke geboortekaartjes die eenvoudig kunnen worden aangepast aan hé eigen wensen. Veel leuke kaartjes voor brief, zus in het assortiment en veel mogelijkheden qua formaat, papier en envelop. Eventueel ook sluitzegels passend bij het ontwerp!

Professioneel, keurig gedrukt, proefdruk voor zeer lage prijs

Reactie JilleJille.nl:

Fijn te horen dat je zo tevreden bent! Je kunt door ons inderdaad ook een passende sluitzegel laten maken. Zo maak je je kaartje helemaal compleet.

Evelien

Goede ervaring. Fijn dat het kaartje naar wens is aangepast.

Via mail contact gehad en kaart naar wens aangepast. Fijn om een digitaal kaartje te ontvangen.

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Gratis proefdruk bestellen en misschien een andere bezorgservice. Voor geboortekaartjes duurde de levering best lang.

Reactie JilleJille.nl:

Dank je voor je review! Wat betreft de levering, je hebt kaartjes met folie besteld deze duren een dag langer omdat daar een extra drukgang voor nodig is. De niet-folie kaarten worden dezelfde... Dank je voor je review! Wat betreft de levering, je hebt kaartjes met folie besteld deze duren een dag langer omdat daar een extra drukgang voor nodig is. De niet-folie kaarten worden dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. Ik zag dat je in december besteld hebt, ivm Corona en de feestdagen hebben pakketten hier en daar vertraging opgelopen, voor jullie was dat èèn dag, maar dat is lang als je er op zit te wachten natuurlijk. Je kunt overigens ook kiezen voor NextDay delivery; levering de eerstvolgende werkdag voor 14.00 uur hieraan zijn wel kosten verbonden namelijk €15,00.

N.

Heel goed

Hele snelle bezorging, mooi kaartje

Reactie JilleJille.nl:

Dank je wel voor je review, en super bedankt voor je 10! Beter kan toch niet?
Met het schrijven van deze beoordeling heb je een geboorteschilderijtje gewonnen!
We nemen even contact met je...
Dank je wel voor je review, en super bedankt voor je 10! Beter kan toch niet?
We nemen even contact met je op om je wensen door te spreken.

Natascha

Erg goede en snelle service.

Geboortekaartjes goed persoonlijk aan te passen en snelle service.

nee

Reactie JilleJille.nl:

Fijn dat je je ervaring nog even hebt willen delen, we zijn je heel dankbaar daarvoor!

Rilana

Top!

Snelle levering, mooie druk

Reactie JilleJille.nl:

Top en een 10 dat horen we graag! Dank je wel!

Lisette

Hele fijne ervaring. Mooi concept, programma om kaartje te verwerken werkt makkelijk. Snelle reactie op.mail! Ik had mn bestelling te snel of verkeerd gedaan en na een mail kreeg ik direct reactie... Hele fijne ervaring. Mooi concept, programma om kaartje te verwerken werkt makkelijk. Snelle reactie op.mail! Ik had mn bestelling te snel of verkeerd gedaan en na een mail kreeg ik direct reactie en kon het nog aangepast worden.

Bewerkprogramma

Reactie JilleJille.nl:

Fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn, we kijken sowieso de bestellingen altijd nog even na om eventuele tekstfouten eruit te filteren. Dank je wel voor de mooie beoordeling!

Jolanda

Super mooie kaartjes. Naar eigen smaak aan te passen. Fijn dat kaartjes bewaard kunnen worden in een eigen account.

Snelle levering, goede kwaliteit, mooie kaartjes

Reactie JilleJille.nl:

'Super mooie kaartjes', dat vinden wij nou ook ;-) Dank je wel dat je de moeite hebt genomen voor het schrijven van deze review en de fijne 10!

JaapJan Ritsema

Bijzonder prettige ervaring qua kwaliteit en snelheid.

Divers assortiment aan kaarten + service om kaarten te versturen.

n.v.t.

Reactie JilleJille.nl:

Super fijn dat jullie zo tevreden zijn, weer een 10, daar doen we het voor ;-)!