Jill

Helemaal naar eigen inzicht te maken

de proefdruk en daarbij de samples dat heeft ons echt geholpen in de besluitvorming

nee wij zijn heel blij!

Reactie JilleJille.nl:

En wij zijn op onze beurt heel blij dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten!

Jeanet

Ons geboortekaartje gemaakt via jillejille.
Zelf een kaartje gemaakt.
Overzichtelijke site!

Veel keuze uit kanten klare kaartjes en veel keuze bij het zelf maken.
Leuke kleuren.
Makkelijk in gebruik.
Veel figuren, teksten, schrijfstijlen,
Leuk dat de achterkant ook mee...
Veel keuze uit kanten klare kaartjes en veel keuze bij het zelf maken.
Leuke kleuren.
Makkelijk in gebruik.
Veel figuren, teksten, schrijfstijlen,
Leuk dat de achterkant ook mee ontworpen kan worden!

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Inloggen lukt niet altijd.

Reactie JilleJille.nl:

Super bedankt voor het delen van je mening!

Rob Midavaine

Zeer tevreden en raad JilleJille zeker aan. Vanuit de database aan ontwerpen hebben wij een kaart gekozen en deze in de editor op een makkelijke manier verder bewerkt en gepersonaliseerd. We hebben... Zeer tevreden en raad JilleJille zeker aan. Vanuit de database aan ontwerpen hebben wij een kaart gekozen en deze in de editor op een makkelijke manier verder bewerkt en gepersonaliseerd. We hebben twee keer een proefdruk besteld en toen we tevreden waren met ons ontwerp hebben we de kaartjes direct laten verzenden naar onze geaddresseerden die we makkelijk konden uploaden via de website. Vrijdag eind van de middag besteld en zaterdag bij iedereen bezorgd. Fantastische service.

Gebruiksvriendelijke website, snelle service, kwalitatief product.

Niet van toepassing

Reactie JilleJille.nl:

Een review waar wij heel blij van worden! Dank!

Marcella

Hele snelle service en top kwaliteit!

Snelheid bestelling en bezorging

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

De geboortekaartjes heb ik op zaterdag besteld en zondagavond zouden deze gedrukt worden. Helaas ben ik een woord vergeten in de kaart te zetten (wel eigen fout) maar wat ik jammer vond ik dat deze... De geboortekaartjes heb ik op zaterdag besteld en zondagavond zouden deze gedrukt worden. Helaas ben ik een woord vergeten in de kaart te zetten (wel eigen fout) maar wat ik jammer vond ik dat deze fout niet hersteld kon worden. Ik kon de bestelling niet annuleren en omdat het weekend was, kon ik geen medewerker bereiken.
Het blijft natuurlijk mijn eigen fout, maar ik vind het jammer dat je wel kan bestellen maar geen contact kunt opnemen in het weekend bij eventuele fouten...

Reactie JilleJille.nl:

Dat is vervelend inderdaad! Momenteel is er op zondag vanwege het Corona virus telefonisch niemand bereikbaar, via mail zijn we echter wel gewoon bereikbaar.

Janneke

Mooie geboortekaartjes laten afdrukken!!

Goede kwaliteit en bezorging!

Proefdruk iets goedkoper.

Reactie JilleJille.nl:

Fijn dat jullie zo tevreden zijn, we proberen onze kaartjes natuurlijk zo scherp mogelijk te prijzen voor de kwaliteit...

Lucia

Makkelijk en duidelijke website, snelle service en makkelijk te bereiken voor hulp

Mooi stijlvol modern kaartje, qua vormgeving is er veel mogelijk, veel keuze uit enveloppen, het openen van het bestelde kaartjes is erg leuk gedaan voor de toekomstige ouders, je kan steeds... Mooi stijlvol modern kaartje, qua vormgeving is er veel mogelijk, veel keuze uit enveloppen, het openen van het bestelde kaartjes is erg leuk gedaan voor de toekomstige ouders, je kan steeds aanpassingen doen aan kaartje via eigen account

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Rechtstreeks kaartjes verzenden via jillejille was handig geweest

Reactie JilleJille.nl:

Weer een 10, superfijn! Fijn dat jullie tevreden zijn!
De kaartjes kun je zeker rechtstreeks verzenden via onze site!

Chefke

Buitengewoon goeie ervaring!

Kwaliteitsproduct, snelle levering, pakket wordt super verzorgd afgeleverd in een mooie verpakking!

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Limiet van bijvoorbeeld 5 proefdrukken.

Reactie JilleJille.nl:

Weer een 10, dank je wel! Wij sturen altijd bij de eerste proefdruk onze papierstalen mee zodat je een goed beeld krijgt van de kwaliteit van het papier en het drukwerk.

Lindsay

Mooi resultaat

1ste Proefdruk mogelijk aan 1 euro, staaltjes van soorten papier worden meegeleverd. Bij de bestelling van het gepersonaliseerde kaartje had 1 kaartje een foutje maar er werden voldoende perfecte... 1ste Proefdruk mogelijk aan 1 euro, staaltjes van soorten papier worden meegeleverd. Bij de bestelling van het gepersonaliseerde kaartje had 1 kaartje een foutje maar er werden voldoende perfecte kaartjes geleverd. Perfecte service.

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Nee, alles verliep goed en tevreden van het resultaat

Reactie JilleJille.nl:

Dank voor je beoordeling! Indien er onverhoopt een fout in een kaartje zit meld het ons gerust, dan kunnen we deze vervangen.

Soetzappig

Heel prettig

Snelheid

eigenlijk niet

Fijn, dank je wel!

Samantha

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Nee niet echt.. geboorte kaartjes zijn nu eenmaal prijzig dus tja..

Reactie JilleJille.nl:

Dank je wel voor het delen!