Alissa

65 geboortekaartjes besteld waar wij heel blij mee zijn!

Kunnen aanpassen naar onze wensen.
Uniek kaartje: een die wij nog nooit bij anderen hebben gezien.
Mooi materiaal.
Persoonlijk contact via e-mail.
Pdf >50 kaartjes.
Voor 18u...
Kunnen aanpassen naar onze wensen.
Uniek kaartje: een die wij nog nooit bij anderen hebben gezien.
Mooi materiaal.
Persoonlijk contact via e-mail.
Pdf >50 kaartjes.
Voor 18u besteld, dag daarna alles in huis!

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Er zat een beschadigd kaartje tussen.

Reactie JilleJille.nl:

Superfijn weer een 10! Als er onverhoopt een kaartje niet goed is kun je dat altijd even melden hoor!

An

Ik zocht een geboortekaartje dat ook dienst kon doen als rouwkaartje. Via de zoekrobot bij JilleJille.nl beland en ik vond het perfecte kaartje voor mijn zoon. Dankzij de gemakkelijke editor kon ik... Ik zocht een geboortekaartje dat ook dienst kon doen als rouwkaartje. Via de zoekrobot bij JilleJille.nl beland en ik vond het perfecte kaartje voor mijn zoon. Dankzij de gemakkelijke editor kon ik het kaartje aanmaken, even laten bezinken en terug aanpassen. Heel vlotte bestelling, betaling en afhandeling. Ik was ontroerd toen ik de kaartjes zag. Bedankt!

Heel mooie kaartjes, aanbod rouwkaartjes.

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

De tekstvakken indien mogelijk ook automatisch laten centreren.
De vermelding dat er via pc meer opties in de kaarteditor beschikbaar zijn.

Reactie JilleJille.nl:

Fijn dat we jullie hebben kunnen helpen in deze moeilijke periode.
Fijn dat we jullie hebben kunnen helpen in deze moeilijke periode.
Wat betreft het automatisch centreren van de tekst is lastig omdat centreren niet altijd gewenst is... we hebben wel een raster wat je kunt aanklikken in de editor om teksten en afbeeldingen uit te lijnen.

Mariëlle

Originele kaartjes en erg mooi van kwaliteit

Kwaliteit, originaliteit

Reactie JilleJille.nl:

Fijn dat jullie zo tevreden zijn over onze kaartjes!!

Ellen

Goed en snel

De bewerking van je kaart op de site

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Mogelijkheid om de Adres stickers van te ontvangen incl enveloppen. In de kraamtijd heb je daar echt geen zin in

Reactie JilleJille.nl:

Fijn, dank je voor je mooie beoordeling! Je kunt de kaartjes rechtstreeks laten verzenden door ons voor wat meer rust in de kraamtijd :-)

Jessie

Snelle service en een mooi kaartje

Snel, attent

Super, dank je wel!

Melanie

Mooie kwaliteit kaartjes, veel sjablonen en snelle service

Goede service en website gebruiksvriendelijk

Reactie JilleJille.nl:

Fijn dat je de moeite hebt genomen een beoordeling te schrijven, we zijn hier blij mee!

Kristy

Positief

Behulpzaam, meedenkend in mogelijkheden

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Wat ik lastig vond is dat je in de opmaak tool niet heel makkelijk kan zien of alles nu mooi uitgelijnd staat en zo. En dat je niet even een download kan maken/of voorbeeld makkelijk kan delen met... Wat ik lastig vond is dat je in de opmaak tool niet heel makkelijk kan zien of alles nu mooi uitgelijnd staat en zo. En dat je niet even een download kan maken/of voorbeeld makkelijk kan delen met anderen.

Reactie JilleJille.nl:

Dank je wel voor je mooie review! Om eenvoudig de teksten uit te lijnen kun je het raster aanklikken wat boven het kaartje staat in de editor.

Ilse

Ik vind het een fijne website en helemaal omdat je zelf je eigen kaartje kan maken of een bestaande kan aanpassen. Verder veel keuze qua plaatjes. Ze zijn snel met het drukke van de kaartjes en bij... Ik vind het een fijne website en helemaal omdat je zelf je eigen kaartje kan maken of een bestaande kan aanpassen. Verder veel keuze qua plaatjes. Ze zijn snel met het drukke van de kaartjes en bij twijfel bellen ze of de tekst klopt op de kaart.. kortom zeer tevreden!

Snel drukken van de geboortekaartjes, reageren snel op berichtje op website. Mooi kwaliteitkaartjes. Klein logo op de achterkant.

Minimale afname 5 ipv 10

Reactie JilleJille.nl:

Wat een fijne review! Dank je wel!

Sharon

Snelle levering en precies zoals op de website!

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Geen verbeterpunt, alles naar wens

Reactie JilleJille.nl:

Super, weer een 10, dank je wel!

Reinou

Goede ervaring met Jillejille. Op een bekende kaarjessite vond ik ons geboortekaartje van jillejille . Helaas stond hier een plaatje op van broer en zus terwijl wij ons 3e kindje verwachten. Na een... Goede ervaring met Jillejille. Op een bekende kaarjessite vond ik ons geboortekaartje van jillejille . Helaas stond hier een plaatje op van broer en zus terwijl wij ons 3e kindje verwachten. Na een mailtje kreeg ik gelijk een nieuw ontwerp met wel de juiste afbeelding. Super! Iedere keer snelle reactie. Bij de proefdruk ontvingen we samples van alle soorten papier waarop ze kunnen drukken en de definitieve bestelling werd in het weekend in behandeling genomen en klaargemaakt en de eerstvolgende bezorgdag hadden we de kaartje in huis.

Goede service, snelle reactie ook in het weekend. Snelle levering
Flexibel in de ontwerpen, ons kaartje werd naar onze wensen aangepast.
Goede kwaliteit kaarten
Makkelijk...
Goede service, snelle reactie ook in het weekend. Snelle levering
Flexibel in de ontwerpen, ons kaartje werd naar onze wensen aangepast.
Goede kwaliteit kaarten
Makkelijk netwerkprogramma voor de tekst

Reactie JilleJille.nl:

Wat ontzettend fijn dat je je ervaringen met ons hebt willen delen! Met het plaatsen van deze review heb je een geboorteschilderijtje gewonnen!
We nemen even contact op om de details te bespreken.