Vlotte en snelle service
Snelheid van levering
Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?
Reactie JilleJille.nl:
Eeen 10! Super bedankt, fijn dat je even hebt laten weten dat je zo tevreden bent!
Snelheid van levering
Mooie kaartjes, snelle afhandeling!
Fijn dat je zo tevreden bent met de kaartjes!
Omdat we het erg waarderen dat jullie je ervaring met ons deelt verloten we maandelijks een geboorteschilderijtje.
Jij bent de gelukkige, met...
Exactere uren van levering.
Dank je voor de mooie beoordeling. Wat betreft de exactere tijden van levering; je kunt na je bestelling via je eigen account de Track en Trace code vinden waarmee je jouw bestelling kunt volgen.
Goede klantenservice, echte mensen die met je mee willen denken. Mensen voor geld verdienen, heel fijn!
Geen verbeterpunten
Fijn te horen, dank je wel voor de mooie review!
De eenvoud waarmee je zelf een kaartje kunt ontwerpen
Leuke actie voor wanneer je bevalt op de uitgerekende datum
Fijn dat je onze site als eenvoudig te bedienen ervaren hebt, dat is goed te horen. We gaan in overleg over jouw suggestie.
Geweldige service
Ik kan niets bedenken
Dank je voor je mooie complimenten, heel erg fijn dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven!
Mooie kleuren, papier, top service
Wij zijn heel blij met weer een 10! Dank je wel, fijn dat jullie zo tevreden zijn! :-)
De site is overzichtelijk, kaartje makkelijk digitaal aanpasbaar.
Het programma had één letter in een foutief lettertype geplaatst. Ons was het niet opgevallen, maar Jille wel. We werden...
Geen idee waarom we bij de bestelling zoveel kleurstalen geleverd kregen. Beetje overbodig denk ik. Zonde van het papier. Logischer bij evt een proefdruk.
Super bedankt voor je mooie review! We proberen eventuele foutjes altijd uit te filteren!
De kleurstalen worden bij de proefdruk bijgesloten, het is een foutje als dat bij de definitieve...
Envoudig en vriendelijkgebruik website
Fijn te horen, dank je wel voor het geven van je mening!
Snelle service, goed programma.
Niet de twee proefdrukken incl extra papier in twee aparte enveloppen verzenden ivm milieu 😬
Dank je voor je review!
De proefdrukjes heb je 3 dagen na elkaar besteld, vandaar dat ze ook in 2 aparte enveloppen zijn verzonden, we drukken namelijk 6 dagen per week ;-)
Je kunt 2 of meer...