Delusinne Dominique

Vlotte en snelle service

Snelheid van levering

Reactie JilleJille.nl:

Eeen 10! Super bedankt, fijn dat je even hebt laten weten dat je zo tevreden bent!

Prima ervaring!

Mooie kaartjes, snelle afhandeling!

Reactie JilleJille.nl:

Fijn dat je zo tevreden bent met de kaartjes!
Omdat we het erg waarderen dat jullie je ervaring met ons deelt verloten we maandelijks een geboorteschilderijtje.
Jij bent de gelukkige, met...
Fijn dat je zo tevreden bent met de kaartjes!
Jij bent de gelukkige, met het plaatsen van jouw review heb je een geboorteschilderijtje met de afbeelding van je geboortekaartje gewonnen!

Britt

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Exactere uren van levering.

Reactie JilleJille.nl:

Dank je voor de mooie beoordeling. Wat betreft de exactere tijden van levering; je kunt na je bestelling via je eigen account de Track en Trace code vinden waarmee je jouw bestelling kunt volgen.

Elise van Staaij

Ik heb een paar weken geleden geboorte rouwkaartjes besteld. Door alle emoties had ik hier een stomme fout op gemaakt. Toen ik er achter kwam en belde waren de kaartjes al in productie en kon het... Ik heb een paar weken geleden geboorte rouwkaartjes besteld. Door alle emoties had ik hier een stomme fout op gemaakt. Toen ik er achter kwam en belde waren de kaartjes al in productie en kon het niet meer gecorrigeerd worden. Maar door de lieve medewerksters heb ik alsnog kosteloos de correcte kaartjes geleverd gekregen. Super mee gedacht in een zware tijd. Super service!

Goede klantenservice, echte mensen die met je mee willen denken. Mensen voor geld verdienen, heel fijn!

Geen verbeterpunten

Reactie JilleJille.nl:

Fijn te horen, dank je wel voor de mooie review!

Tamara

Makkelijk, snel en vlot antwoord op de vragen.

De eenvoud waarmee je zelf een kaartje kunt ontwerpen

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Leuke actie voor wanneer je bevalt op de uitgerekende datum

Reactie JilleJille.nl:

Fijn dat je onze site als eenvoudig te bedienen ervaren hebt, dat is goed te horen. We gaan in overleg over jouw suggestie.

Maaike

Site met leuke kaarten en de klantenservice is zeer klantvriendelijk en hulpvaardig! We hadden een spelfout gemaakt die we zelf niet opgemerkt hadden en werden meteen gebeld!

Geweldige service

Ik kan niets bedenken

Reactie JilleJille.nl:

Dank je voor je mooie complimenten, heel erg fijn dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven!

Anne Frijters

Top kaartjes

Mooie kleuren, papier, top service

Reactie JilleJille.nl:

Wij zijn heel blij met weer een 10! Dank je wel, fijn dat jullie zo tevreden zijn! :-)

Super service! 100% tevreden met ons kaartje. Echt een aanrader.

De site is overzichtelijk, kaartje makkelijk digitaal aanpasbaar.
De site is overzichtelijk, kaartje makkelijk digitaal aanpasbaar.
Het programma had één letter in een foutief lettertype geplaatst. Ons was het niet opgevallen, maar Jille wel. We werden meteen gebeld en het werd aangepast. Super tof en wat een service dat er niet klakkeloos afgedrukt wordt!

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Geen idee waarom we bij de bestelling zoveel kleurstalen geleverd kregen. Beetje overbodig denk ik. Zonde van het papier. Logischer bij evt een proefdruk.

Reactie JilleJille.nl:

Super bedankt voor je mooie review! We proberen eventuele foutjes altijd uit te filteren!
De kleurstalen worden bij de proefdruk bijgesloten, het is een foutje als dat bij de definitieve bestelling is meegestuurd...

Katty Nanez

Klantenservice

Envoudig en vriendelijkgebruik website

Reactie JilleJille.nl:

Fijn te horen, dank je wel voor het geven van je mening!

Prachtige kaartjes, goede en snelle service!

Snelle service, goed programma.

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Niet de twee proefdrukken incl extra papier in twee aparte enveloppen verzenden ivm milieu 😬

Dank je voor je review!
De proefdrukjes heb je 3 dagen na elkaar besteld, vandaar dat ze ook in 2 aparte enveloppen zijn verzonden, we drukken namelijk 6 dagen per week ;-)
Je kunt 2 of meer...
Dank je voor je review!
Je kunt 2 of meer proefdrukjes tegelijk aanvragen, dan worden ze ook samen verzonden.