Geboortekaartjes

Mooie ontwerpen

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Op de website wordt het volgende beloofd: voor 18:00 uur besteld = morgen bezorgd.
De kaarten worden vervolgens 3 dagen later pas verzonden, staat tenminste in mijn account op de website. Dan zou je zeggen dat men de kaart de volgende dag wel ontvangt, maar helaas worden de kaarten in etappes ontvangen en zijn sommige kaarten wel een week onderweg...

Ik weet niet wat er precies mis gaat, maar ik baal er wel van. De service om ze rechtstreeks via de site te verzenden was een dure en slechte keuze. Achteraf had ik beter alle kaarten thuis kunnen laten bezorgen en zelf verzenden, dan had men de kaart misschien wel eerder.

Reactie JilleJille.nl:

Naar aanleiding van jouw review hebben we nog even naar het verloop van jouw bestelling gekeken. De order is op vrijdag 29/11 betaald en nog dezelfde dag is de bestelling gedrukt en verzonden.... Naar aanleiding van jouw review hebben we nog even naar het verloop van jouw bestelling gekeken. De order is op vrijdag 29/11 betaald en nog dezelfde dag is de bestelling gedrukt en verzonden.
Je schrijft dat de bestelling pas 3 dagen later is verstuurd, maar dat is dus niet zo.
Het betreft hier brievenbuspost, normaal gesproken word deze de eerstvolgende dag bezorgd. Door drukte bij de post (29/11 was Black Friday) kan er extra vertraging zijn ontstaan, dat hebben wij helaas niet in de hand. En op maandag is er geen bezorging van brievenbuspost...
Verder kunnen we nooit garanderen dat een bestelling met brievenbuspost (besteld voor 18.00 uur) ook daadwerkelijk de volgende dag wordt bezorgd aangezien we altijd afhankelijk zijn van de postbezorging. Dat sommige klanten een kaart op zaterdag en andere klanten een kaart op dinsdag of nog later hebben ontvangen komt door de verschillen in drukte bij de verschillende postsorteercentra.
Jullie andere order met pakketpost is volgens de Track en Trace gegevens de volgende dag bezorgd.
Wij zijn juist trots op onze service en hopen na deze uitleg toch op je begrip en misschien wil je de review nog aanpassen…

Goed en betrouwbaar

Snel!

Reactie JilleJille.nl:

Kort maar krachtig! Dank je voor je review!

Snelle en vriendelijke service

Zeer behulpzaam

Reactie JilleJille.nl:

Een 10! Dat zien we graag, dank je wel voor je positieve review!

Karolien Arnauts

Snelle verzending, goede kwaliteit van de kaartjes, leuk dat je ook staaltjes krijgt van het papier en de enveloppes, zodat je vlot de juiste keuze kan maken.

overzichtelijke site waar je heel je geboortekaartje makkelijk zelf kan samenstellen en aanpassen. Fijn dat alles goed wordt opgeslagen in je account!

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Bij de labels zou het handig zijn als je via een knop je tekst en prentje kan centreren binnen je vakje. Nu is die functie er niet en is het wat puzzelen en zoeken om het mooi in het midden te... Bij de labels zou het handig zijn als je via een knop je tekst en prentje kan centreren binnen je vakje. Nu is die functie er niet en is het wat puzzelen en zoeken om het mooi in het midden te zetten, ondanks dat er wel een raster is, is dit nog niet zo precies.

Reactie JilleJille.nl:

Dank je wel voor je mooie review en ook bedankt voor de tip! We nemen het mee in de volgende release .

Paulien

Geboorte kaartjes gemaakt en besteld

Je kan je kaartje ver van te voren maken. Deze blijft bewaard.
Ruim keuze aan soorten papier, enveloppen en kaartjes.
Snelle bezorging.

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Het programma om kaartjes zelf te bewerken/maken was soms wel wat traag.

Reactie JilleJille.nl:

Heel erg fijn dat je even de moeite genomen hebt om een review te schrijven, dank je wel!

Ron Besouw

Prima service

Snelle service en een fijne website voor het ontwerpen van de kaartjes. Ook bij het aanvragen van een proefdruk kregen we alle kleuren enveloppen en soorten papier om te kijken wat we mooi vonden.

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Misschien de proefdruk in de verschillende maten ook naar de klanten sturen zoals jullie de kleuren en soorten papier sturen.

Reactie JilleJille.nl:

Verrassing, gefeliciteerd! Met het schrijven van deze review hebben jullie een passend geboorteschilderijtje gewonnen! We nemen nog even contact op om de details door te nemen!

D.

Snel en goede kwaliteit

Heldere kleuren, snelle levering, goede updates over bezorging.

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Gratis proef kaartje en leuke kortingscode van 5 procent ofzo bij nieuwe klanten.

Reactie JilleJille.nl:

Bedankt voor de complimenten, daar worden we blij van! We werken trouwens niet met kortingscodes...

Wij hebben een hele goede ervaring met jullie bedrijf. De website is overzichtelijk en het contact is goed.

Controle van de kaartjes door telefonische contact met een medewerker. Snelle levering, mooi uitziende kaarten en mooi om bij de proefdruk de enveloppenkeuze en kaartkeuze erbij te krijgen.

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Voor onze tweeling wilden wij de namen op dezelfde hoogte op twee pagina's plaatsen. Echter het zou een stuk makkelijk zijn als er in het ontwerp lijnen te zien zouden zijn, zodat je weet dat je op... Voor onze tweeling wilden wij de namen op dezelfde hoogte op twee pagina's plaatsen. Echter het zou een stuk makkelijk zijn als er in het ontwerp lijnen te zien zouden zijn, zodat je weet dat je op dezelfde hoogte zit.

Reactie JilleJille.nl:

Fijn dat jullie zo tevreden zijn over onze service en de kaartjes.
Fijn dat jullie zo tevreden zijn over onze service en de kaartjes.
Wat betreft het uitlijnen, daarvoor kun je het raster gebruiken. We hebben de handleiding inmiddels wat verbeterd in de hoop dat het raster om de teksten en afbeeldingen precies onder elkaar te plaatsen, makkelijker gevonden wordt...

Martin Born

De site is erg gemakkelijk in gebruik.

Simpel om een kaart te maken

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Meer lettertypes en achtergronden zou aan te raden zijn

Reactie JilleJille.nl:

Fijn dat je de moeite hebt genomen je mening te plaatsen. Wat betreft de lettertypes, indien je een suggestie hebt voor een lettertype, kun je ons altijd even benaderen dan kijken we of we deze op... Fijn dat je de moeite hebt genomen je mening te plaatsen. Wat betreft de lettertypes, indien je een suggestie hebt voor een lettertype, kun je ons altijd even benaderen dan kijken we of we deze op kunnen nemen.

Astrid

Heel goed

Veel mogelijkheden en snelle service

Reactie JilleJille.nl:

Fijn te horen dat jullie tevreden zijn over de site en onze kaarten! En dank je wel voor het plaatsen van je mening!