Fijne website met veel mogelijkheden om een geboortekaartje te kiezen en te personaliseren.
Duidelijk
Veel keuze
Mooi eindresultaat
Reactie JilleJille.nl:
Hartelijk dank voor je review!
Duidelijk
Veel keuze
Mooi eindresultaat
Hartelijk dank voor je review!
Veel opties bij ontwerpen. Snelle levering. Mooie kaartjes.
Bij het ontwerpen zou het fijn zijn als je makkelijker in een uit kan zoemen.
Fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze kaartjes en dank jullie voor de tip!
Makkelijk kaarten bewerken. Enorm snelle levering. Originele kaarten.
Tweede proefkaartje (in één bestelling) om te vergelijken is in tegenstelling tot de eerste vrij prijzig.
Dank je wel voor de mooie review!
Snelheid van leveren en gemak van samenstelling.
Meer keuze in lettertype.
Fijn dat je even de moeite hebt genomen een review te plaatsen.
Mis je iets op de site, bijvoorbeeld een lettertype, neem dan even contact op met de klantenservice dan proberen we je altijd te...
Snelle reactie op mailtjes en snelle service.
Enkele kaartjes waren nét iets minder mooi bedrukt qua kleur (vage kleur in een hoek). Gelukkig voor ons geen probleem want we hadden wat reserve besteld.
Fijn dat je zo tevreden bent!
Indien er onverhoopt een misdruk bij je bestelling zit kun je dit altijd even melden bij onze klantenservice zodat we dit op kunnen lossen.
Snelle levering, kaart ten alle tijden te bewerken, proefdruk voor een euro, soorten karton bij geleverd.
Nvt
Dank je voor je positieve reactie!
Mooie kwaliteit
Prijs is aan de hoge kant..
Dank je wel voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit en de snelle levering!
Wat betreft de prijs zien we in je bestelling dat je voor het duurdere parelmoer papier hebt...
werken snel
bij definitieve order eerst contact opnemen met klant, of alles correct is
Dank je voor je review. Indien wij fouten zien in de bestelling nemen wij zeker altijd contact op met de klant!
Ruime keuze soorten papier
Mooie kwaliteit kaartjes
...
Bedankt voor je positieve bericht! Fijn dat je zo tevreden bent!
Veel mogelijkheden om bestaande kaartjes persoonlijk te maken.
Goede klantenservice
Heel fijn om zo'n positief bericht terug te horen! We doen ons best!