Heel fijn om met jilleJille te werken.

Als je iets wilt aanpassen aan je kaart dan word het meteen geregeld en je kunt het meteen zien.

Reactie JilleJille.nl:

Fijn te lezen dat jullie zo tevreden zijn!

Erg fijn. Goed en snel bereikbaar. Daarnaast erg behulpzaam en voor alles ee oplossing.

Zie hier boven

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Niet. Wij waren erg tevreden.

Reactie JilleJille.nl:

Dank je voor je reactie! Fijn dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen!

Natascha

Perfect! Hele mooie originele kaartjes. Ik heb ons gekozen geboorte kaartje nergens anders kunnen vinden. De proefdruk was snel en door alle opties die je erbij krijgt (de diverse papiersoorten) kon... Perfect! Hele mooie originele kaartjes. Ik heb ons gekozen geboorte kaartje nergens anders kunnen vinden. De proefdruk was snel en door alle opties die je erbij krijgt (de diverse papiersoorten) kon je een goed le beslissing nemen. Ik heb veel complimentjes ontvangen!

Uitgebreide proefdruk
Originele kaartjes
Makkelijk online maken, bewaren, bewerken en bestellen

Reactie JilleJille.nl:

Zo leuk om te horen, daar doen we het voor! Wij doen hier even een dansje!

Prettige service. Goed bereikbaar per telefoon. Snel geleverd en mooi geprint.

Ik kon via deze website zelf het geboortekaartje ontwerpen. Dat was makkelijk en heel leuk om te doen. Voor de finishing touch heb ik gebeld met de klantenservice en zij konden de laatste puntjes op... Ik kon via deze website zelf het geboortekaartje ontwerpen. Dat was makkelijk en heel leuk om te doen. Voor de finishing touch heb ik gebeld met de klantenservice en zij konden de laatste puntjes op de i zetten zodat t n perfect kaartje voor onze jongste aanwinst is geworden.

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Nog meer variatie in cliparts en lettertype.

Reactie JilleJille.nl:

Dank je voor je review. De beeldbank wordt wekelijks aangevuld, ik ben eigenlijk wel benieuwd wat voor cliparts je nog hebt gemist...

K. Faas

Duidelijke website, fijn programma om kaartje te bewerken, snelle levering, snel antwoord op vragen.

Zie hierboven.

Kan niets bedenken!

Reactie JilleJille.nl:

Goed te horen! Vanwege het schrijven van deze review dingen jullie mee naar een gratis gepersonaliseerd geboorteschilderijtje..

Linda

Hele goeie ervaring mee. Super kaartje geworden en super snelle service.

Niks aan toevoegen

Reactie JilleJille.nl:

Dank je wel voor je mooie reactie, fijn dat je zo tevreden bent!

Eric de Winter

Gewoon goed.

Mooi pakket met samples.
Dan wordt het duidelijker

Reactie JilleJille.nl:

Gewoon goed! Fijn, dank je wel voor je reactie!

M.klem

Ik heb een goede ervaring! Kaartjes zijn geheel naar wens gemaakt waarna ik ze verder zelf kon verwerken . Daarnaast kreeg ik fijne tips voor op het kaartje.

Klantvriendelijk. Mooie producten

NVT.

Reactie JilleJille.nl:

Leuk te horen! Dank je wel!

Bureau Positief Vernieuwen

Prima. Zeer tevreden.

Fijn ontwerp programma .
Prima kwaliteit

Reactie JilleJille.nl:

Dank je voor de review, fijn dat jullie zo tevreden zijn!

Mooie kaart!

Kaart kan helemaal naar wens aangepast worden. Leuke sjablonen en voorbeeld kaarten.

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Prijs is aan de hoge kant. Daarnaast klopt de levertijd niet. Daardoor zijn de kaarten later de deur uit gegaan dan gewenst was.

Reactie JilleJille.nl:

Fijn dat jullie de moeite hebben genomen een review te schrijven.
Fijn dat jullie de moeite hebben genomen een review te schrijven.
Ik heb het even nagekeken en ik zag dat jullie een kaartje met goudfolie hebben besteld, deze zijn inderdaad wel duurder als de 'normale' collectie kaarten. Omdat deze kaarten twee drukgangen hebben is de levertijd twee werkdagen. Onze niet-foliekaarten versturen we wel nog dezelfde dag. Verder blijven ook wij afhankelijk van de post...