Corien

Super goede kwaliteit, service en makkelijk zelf kaart te maken. Bij problemen denken ze mee en helpen ze je. Echt super service!!

- Goede service
- Denken mee
- Alles is mogelijk
- Makkelijk zelf een kaart te maken
- Leuke voorbeelden
- Snel thuis bezorgd
- Goede kwaliteit

Melanie

Mooie geboortekaartjes besteld. Duidelijk website, makkelijk te bestellen. Heel tevreden over resultaat en snelle levering!

Goede duidelijke website
Proefdruk geleverd met alle kleuren enveloppen
Mooie kaartjes en eind resultaat

Suzanne

Prettige service en goede kwaliteit product

Goede kwaliteit en veel keuzes.

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Kaarten kunnen alleen via de laptop bewerkt worden, niet via de smartphone.

Reactie JilleJille.nl:

Beste Suzanne, dank je voor je review. Fijn dat je tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de kaarten. Onze kaartjes kun je ook op de smartphone of Ipad aanpassen al is alles natuurlijk... Beste Suzanne, dank je voor je review. Fijn dat je tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de kaarten. Onze kaartjes kun je ook op de smartphone of Ipad aanpassen al is alles natuurlijk wel wat kleiner dan op de laptop...

Fijne website, het zelf bewerken gaat heel makkelijk

Persoonlijk contact. Wij werden na de aankoop nog even gebeld met een paar suggesties om de kaart nog mooier te maken

Jansen

Vnaf het eerste moment van contact was de klik er

denkt mee en helpt ook mee

weet ik niet

Marijke

Mooie moderne kaartjes gemakkelijk aan te passen naar eigen wensen. Software is simpel in gebruik en staan veel opties in om de kaartjes naar eigen ontwerp te veranderen.

Snelle levering van zowel proefdrukjes als definitieve bestelling volgende dag al in huis. Daarnaast veel opties qua envelop kleuren en soorten papier.

H. Verheijden

De prachtige kaartjes en het schilderijtje hebben we snel ontvangen, hartelijk dank voor het mooie ontwerp en de vlotte verwerking. Harm en Tine

Mooie ontwerpen die je makkelijk zelf kunt aanpassen. Mooie stevige kaarten en drukwerk

Eveline

Hoi, Een beetje late reactie. Maar zag vandaag weer het kaartje en ben er zo blij mee. We hebben zoveel leuke reacties gehad op het kaartje. Heb ook even gekeken naar een leuke jongenskaart voor als... Hoi, Een beetje late reactie. Maar zag vandaag weer het kaartje en ben er zo blij mee. We hebben zoveel leuke reacties gehad op het kaartje. Heb ook even gekeken naar een leuke jongenskaart voor als de volgende een jongen wordt. Al moet ik nog even niet aan een volgende denken, haha. Ik zal ook nog een foto toesturen!! Eveline

Leuke ontwerpen, makkelijk aan te passen en snelle levering.

Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Handig in gebruik. Duidelijke instructies.

Snelle levering.
Proefkaartje met eigen tekst plus andere voorbeelden van de soort kaarten en kleuren enveloppen.

Heel erg goed! Makkelijke site, vele keuzes. En het mooiste geboortekaartje wat we konden vinden in jullie bezit.

Makkelijk, goed te bewerken naar eigen wensen.

Geen.