Robert-jan

Inmiddels de 4e glossy gemaakt en het resultaat was weer super.
Inmiddels de 4e glossy gemaakt en het resultaat was weer super.
Het is allemaal vrij bewerkelijk en een aantal zaken zou een stuk handiger kunnen (b.v. per pagina bewerken is best onhandig, bv fotoboek Kruidvat doet dat 'slimmer') maar als je even de tijd in steekt komt er wel iets heel moois uit. Ik blijf het zeker gebruiken!

Suzanne

Wij hebben voor het eerst een tijdschrift gemaakt via Jilster. Een project waar we al met al 5 maanden zoet mee zijn geweest. Maar oh wat was het leuk om te doen! En het eindresultaat van 100... Wij hebben voor het eerst een tijdschrift gemaakt via Jilster. Een project waar we al met al 5 maanden zoet mee zijn geweest. Maar oh wat was het leuk om te doen! En het eindresultaat van 100 pagina's is echt fantastisch geworden. Mooie kwaliteit. Snelle levering. En een super geslaagd cadeau!
Wij gaan dit zeker nog vaker doen voor een bijzondere gelegenheid. Er is veel mogelijk binnen het programma maar wat extra opties zoals het bijsnijden van foto's op maat zou het nog beter maken.

Voor de 2e keer een tijdschrift gemaakt. Het is een ontzettend leuk cadeau om te geven. Mooie kwaliteit. Het maken van een bladzijde kost wat energie, het wijst zich niet altijd vanzelf. Als je een... Voor de 2e keer een tijdschrift gemaakt. Het is een ontzettend leuk cadeau om te geven. Mooie kwaliteit. Het maken van een bladzijde kost wat energie, het wijst zich niet altijd vanzelf. Als je een vraag uitzet bij de helpdesk, krijg je heel snel antwoord!

Een mooie manier om samen iets moois te maken. Ik vind de website niet altijd handig maar alles is gelukt. Prachtige kwaliteit afdruk!

Brigitte

Ik heb een glossy gemaakt voor mijn dochter die 30 jaar geworden is. Het is moeilijk om haar te verrassen omdat ze altijd overal achter komt maar dit keer niet. Ze was super verrast en heel erg blij... Ik heb een glossy gemaakt voor mijn dochter die 30 jaar geworden is. Het is moeilijk om haar te verrassen omdat ze altijd overal achter komt maar dit keer niet. Ze was super verrast en heel erg blij met het tijdschrift dat haar naam draagt en waar vriendinnen, familie en collega's een bijdrage aan hebben geleverd. Ik heb zelf alles in de hand gehouden en heb dus "platte tekst' gevraagd. Daardoor kon ik zelf bepalen in welk genre ik het tijdschrift wilde maken. Zoals zovelen heb ik het op de manier van Linda. gedaan. De kwaliteit van Jilster is heel erg mooi. Ik ben dan ook dik tevreden en zou het bij een volgende gelegenheid weer graag zelf maken en dus ook aanraden aan anderen! Super leuk origineel kado.

Super, alleen heb ik alles zelf via Word (opgeslaan als PDF) gemaakt en niet het programma via jullie.

Wat fijn is, is dat je met meer mensen aan het tijdschrift kunt werken. Ik vond de website niet altijd even intuïtief en jammer dat veel gebruikte snelfuncties uit Office niet werken, maar je leert... Wat fijn is, is dat je met meer mensen aan het tijdschrift kunt werken. Ik vond de website niet altijd even intuïtief en jammer dat veel gebruikte snelfuncties uit Office niet werken, maar je leert snel en de voorbeeldpagina's zijn erg behulpzaam. Af en toe even bewerkelijk omdat je in andere programma's foto's op maat moet maken, maar nogmaals, daar kun je uiteindelijk prima mee werken. Kwaliteit van het product vonden wij erg goed, het lijkt wel een stripboek qua uitvoering of inderdaad een heel luxe glossy (de gelijmde versie). Ook netjes op tijd ontvangen.

jacqueline

Ontzettend leuk programma om iets moois neer te zetten. Wat ik jammer vind, is dat ik de letters niet groter kan maken als ik iets aan het schrijven ben, zodat ik kan zien of er schrijffouten zijn... Ontzettend leuk programma om iets moois neer te zetten. Wat ik jammer vind, is dat ik de letters niet groter kan maken als ik iets aan het schrijven ben, zodat ik kan zien of er schrijffouten zijn gemaakt of punten teveel gezet bijvoorbeeld. Als je iets in 9 wil doen namelijk en in een column (en ik doe het eerst in lettergrootte 16 om te zien of het er allemaal wel goed staat en vervolgens maak ik er weer 9 van, staat alles doorelkaar en moet ik de column weer gaan aanpassen. Dat is echt heel veel werk. Zou top zijn als dat kan worden aangepast.

Reactie Jilster B.V.:

Je kunt als je een pagina bewerkt onderaan de pagina kiezen voor ZOOM. Daarmee kan je de pagina inzoomen zodat je duidelijker kunt zien wat je doet. De lettergrootte kan je daardoor gewoon op 9... Je kunt als je een pagina bewerkt onderaan de pagina kiezen voor ZOOM. Daarmee kan je de pagina inzoomen zodat je duidelijker kunt zien wat je doet. De lettergrootte kan je daardoor gewoon op 9 houden.

Gebruiksvriendelijk programma en service is zeer goed. Ik had tijdschriftenpapier verwacht voor de binnen pagina's maar die bleken een stuk dikker wat de kwaliteit ten goede komt. Foto's kwamen in... Gebruiksvriendelijk programma en service is zeer goed. Ik had tijdschriftenpapier verwacht voor de binnen pagina's maar die bleken een stuk dikker wat de kwaliteit ten goede komt. Foto's kwamen in druk hier en daar wat donkerder over dan op beeldscherm. Daar moet je goed op selecteren; bij twijfel niet inhalen.

Veel tijd om in alle rust iets te maken, prachtig produkt! En gebruiksvriendelijk!