Programma was soms ingewikkeld voor de mederedacteuren..met name tekst invoegen en men wist vaak niet dat er eerst flash adobe o moest. Verder kun je geen foto s bijsnijden dat is jammer.Programma was soms ingewikkeld voor de mederedacteuren..met name tekst invoegen en men wist vaak niet dat er eerst flash adobe o moest. Verder kun je geen foto s bijsnijden dat is jammer. Uiteindelijk prachtige boeken gemaakt. Ontvangers waren er erg blij mee
Sylvia
Programma gebruiksvriendelijk. Proces van start tot levering is perfect.
Zeer goede kwaliteit papier en programma is erg makkelijk in gebruik. De ontvanger was er enorm blij mee en laat het tijdschrift aan iedereen zien. Volgens afspraak ontvangen in goede verpakking. Ik...Zeer goede kwaliteit papier en programma is erg makkelijk in gebruik. De ontvanger was er enorm blij mee en laat het tijdschrift aan iedereen zien. Volgens afspraak ontvangen in goede verpakking. Ik maak al veel reclame voor Jilster.
L. Kloostervrouw
Een mooi eindresultaat ontvangen, snelle levering en keurig verpakt. Degene die het gekregen heeft voor haar pensioen, is er werkelijk ontzettend blij mee. Het programma was eerst even zoeken...Een mooi eindresultaat ontvangen, snelle levering en keurig verpakt. Degene die het gekregen heeft voor haar pensioen, is er werkelijk ontzettend blij mee. Het programma was eerst even zoeken hoe het werkte, maar na enig stoeien kwam ik er achter. Inzoomen en er tegelijkertijd in werken, dat kon niet en was toch wel jammer. Het programma Adobe Flash kreeg ik niet op het apparaat wat ik wilde, dus moest een laptop lenen...
Conclusie: Een keurig bedrijf, goede site. Programma redelijk gebruiksvriendelijk. Snelle levering. Uitstekend eindproduct.
Is weer een feest om te maken voor een afscheid of jubileum. Even focus om het systeem weer onder de knie te krijgen.
Lotte
Het programma om mee te werken viel op sommige vlakken tegen, er wordt binnenkort een nieuwe geïntroduceerd, dus ik neem aan dat die een stuk beter zal zijn. Verder vond ik de afdrukkwaliteit erg...Het programma om mee te werken viel op sommige vlakken tegen, er wordt binnenkort een nieuwe geïntroduceerd, dus ik neem aan dat die een stuk beter zal zijn. Verder vond ik de afdrukkwaliteit erg tegen vallen! Zeker voor die prijs! Ook omdat er extra wit pagina's werden toegevoegd in het hardcover boek, wat in mijn ogen onnodig is. Men kan beter in Indesign werken, bestanden als JPEG opslaan en in een willekeurige fotoalbum service uploaden. Betere kwaliteit voor een veel lagere prijs!
Prachtig resultaat. Lastig dat foto’s niet uit word kunne worden gekopieerd geplakt. Bezorging helaas een dag te laat.
W.v.d. Dungen
Een goed programma waar iedereen na een korte studie mee kan omgaan. De helpdesk werkt snel en klantvriendelijk en het uiteindelijk product ziet er prima uit.
Annekim Geerdes
Met een groep van 15 familieleden aan ons tijdschrift gewerkt voor het 60-jarig huwelijk van mijn grootouders. Het programma werkte uitstekend met zo'n grote groep, al vonden wij het programma zelf...Met een groep van 15 familieleden aan ons tijdschrift gewerkt voor het 60-jarig huwelijk van mijn grootouders. Het programma werkte uitstekend met zo'n grote groep, al vonden wij het programma zelf wat verouderd en beperkend/omslachtig om mee te werken. Desalniettemin was het resultaat uiteindelijk helemaal fantastisch!! Een prachtig tijdschrift, een uniek cadeau. Ik zou het zeker nog eens doen voor een andere gelegendheid.
A. Lely
Ik ben inmiddels bezig aan mijn 7e tijdschrift! Ik maak het altijd helemaal zelf, ben ontzettend tevreden over het gebruiksgemak, de duidelijke uitleg over de levering en de mooie kwaliteit die je...Ik ben inmiddels bezig aan mijn 7e tijdschrift! Ik maak het altijd helemaal zelf, ben ontzettend tevreden over het gebruiksgemak, de duidelijke uitleg over de levering en de mooie kwaliteit die je vervolgens in je brievenbus krijgt. Het feit dat ik altijd opnieuw bij Jilster uitkomt, zegt toch voldoende...