JLM Glas

vriendelijke aflevering met uitleg

ga zo door!!

Goed waar voor mijn geld.
Nette levering.

Nette levering van een behulpzame bezorger

maatvoering; hoe meet ik mijn glas correct op in mijn sponning?

Reactie JLM Glas:

Goedendag
We vinden het jammer dat u niet geheel tevreden bent met ons , wij zijn op werkdagen bereikbaar voor advies bij het inmeten op 030-2619312 .
U kunt ook voor andere vragen bij ons...
Goedendag
U kunt ook voor andere vragen bij ons terecht .
M.V.G.Anita
J.L.M.Glas

Garcia

Wij zijn zeer tevreden over JLM glas. De website was duidelijk en overzichtelijk en een zeer snelle levering van onze glazen tafelbladen. De bezorger was een hele vriendelijke en behulpzame man... Wij zijn zeer tevreden over JLM glas. De website was duidelijk en overzichtelijk en een zeer snelle levering van onze glazen tafelbladen. De bezorger was een hele vriendelijke en behulpzame man (waren alle bezorgers maar zo), niks dan lof over deze man!!

De mogelijkheid om achteraf te betalen. De prijzen zijn schappelijk. Eigenlijk alles wel

Mijn enige tip zou zijn om een indicatie te geven van het tijdstip van bezorgen. nu wist ik niet of hij 's ochtends of 's middags zou komen.

Gebruikte zoekwoorden

glazen tafelbladen, glas op maat

j boogaard

Keurig nette mensen die het glas bij ons thuis afgeleverd hebben.
al het glas op de afgesproken tijd geleverd.

goed en tegen betaalbare prijs

nee

goedkoop dubbelglas

Zeer klantvriendelijk

we hebben goede tips en adviezen gekregen. er wordt goed meegedacht over de situatie en duidelijk uitgelegd. Het glas is perfect. De aflevering was ook perfect. netjes op tijd en werd netjes binnen... we hebben goede tips en adviezen gekregen. er wordt goed meegedacht over de situatie en duidelijk uitgelegd. Het glas is perfect. De aflevering was ook perfect. netjes op tijd en werd netjes binnen neergezet

Bij aftersales heb ik nu goed ingevuld omdat ik nog niet weet hoe dat gaat verlopen. ik kon het niet overslaan

Glas utrecht goedkoop

Ligthart Commandeur montage

Goede overzichtelijke web shop alles zeer duidelijk.

De afspraken goed nagekomen

zou ik zo gauw niet weten

glas plus prijs

G.A. Klutz

Ben vanaf het begin tot het eind keurig netjes en beleeft behandeld en geholpen en op de afgesproken datum en dag deel geleverd de chauffeur heeft het ook netjes en voorzichtig op de plaats gezet

voldoende kit en glasband bij geleverd

ga zo door komen jullie er wel

jlm

Scherpe prijzen, snelle levering en een zeer vriendelijke bezorging. complimenten

prijzen zijn perfect, levering en service zijn ook erg goed.

vindbaarheid van de website.

goedkoop glas utrecht

Keurige reactie, snel, correct, kortom top

Het verpakken van het glas, klein beetje bubbeltjes folie was helemaal top geweest.

Gebruikte zoekwoorden

Geen. Komt ook op geen zoekargument naar voren.
Advies van kennis gehad