Zeer goed, klantvriendelijk, goede service
Goed advies, aflevering volgens afspraak.
Een zoek functie op de website.
Via collega
Goede service, duidelijke afspraken en op de tijd geleverd die toegezegd is, Prima!!
Dubbele beglazing
De website is duidelijk alleen zijn de bezorgkosten nergens te vinden, dat is jammer
als ik de bezorgkosten weet kan ik ook een bestelling doen. Ik vind het een beetje onzin om alles in te vullen en er dan pas achter te komen wat de bezorgkosten zijn.
laat vooraf de bezorgkosten zien
enkelglas 3 mm
Op zich OK,
wel slordig dat de verkeerde dikte glas was geleverd... 4mm ipv 6. Weet alleen niet of dit aan jullie zelf heeft gelegen of aan de fabriek, maar iig is het ook niet door jullie...
contact snel en goed, zowel telefonisch als per mail
Glas is gebroken voor de deur aangetroffen wegens weersomstandigheden. Ze doen er niks aan om het probleem te verhelpen of op te lossen. Ronduit slechte zaken.
Hun sterke punten betreft overal omheen draaien en onder vergoeding uitkomen
Klanten beter behandelen. Betere en duidelijkere communicatie tussen bedrijf transport en klant
Glazen ruiten
Prima bedrijf.
Klant vriendelijkheid en mee denken
Ga zo door.
JLM
Nette afhandeling, goede prijs kwaliteitsverhouding.
Levering niet echt snel, en de vrachtkosten vind ik aan de hoge kant.
Goede website met volledige informatie, makkelijke bestel methode.
Levertijd en hoge vrachtkosten
Reactie JLM Glas:
Goedendag
Wij betreuren het dat u niet geheel tevreden bent met onze levering , helaas zijn de transportkosten voor ons zelfs hoger dan dat we aan de consument vragen .
Eerste maal, maar uitstekend
duidelijke info, en correcte levering
dubbel glas
Opgeven maten en de bezorging waren correct, ik zal dit bedrijf bij ieder aanbevelen.
Gewoon een goed bedrijf
Isolatieglas