JLM Glas

www.rondvaartzwolle.nl

Alles volgens afspraak

Perfecte levering volgens afspraak

Hicham

Top zeer klanten vriendelijk en goede servis
Nadelen

Klanten vriendelijkheid

ronald van moorsel

Gewoon goed wij hebben nu het hele huis met j l m glas als je besteld gewoon goed bedrijf

gewoon super goed

Korbee

Super. er wordt goed meegedacht om het glas op de juiste plek te krijgen. Prettig en klantvriendelijk bedrijf.

Het is een klantvriendelijk bedrijf. Wij staan op een camping en ze denken graag mee om het glas op ons plekje te krijgen.

geen verbetertips jullie zijn gewoon goed.

Jager

Tot dusver zeer goed, en goede informatie en klant vriendelijk .

snelle levering

nvt

Goed bedrijf dat snel en efficiënt de bestelde producten levert.

afspraken worden nagekomen

Bestelling dubbel glas

Klantvriendelijk en goede service.

ZEER GOED

Ja. geen gezeur over betaling vooraf. Duidelijk betaal voorwaaarden aangegeven Snelle levering. service ook door de
bezorger perfect. Dubbel glas is geen product wat je als particulier...
bezorger perfect. Dubbel glas is geen product wat je als particulier dagelijks bestelt. anders zeker wekelijks klant.
in een woord alles prima.

GEEN

Jeroen

Ik ben erg tevreden over JLM Glas. Ik zou (en heb) JLM Glas dan ook aanraden bij andere mensen. Goede reactiesnelheid. Er wordt mee gedacht en de producten zijn erg goed.

JLM Glas is heel persoonlijk en enorm gericht op goede klantenservice.

Op de verschillende soorten glas (colorbel) aangeven dat het ook in dubbel glas kan. Evenals met het veiligheidsglas (draadglas). Een kniesoor die het gebrek aan deze informatie op de website als... Op de verschillende soorten glas (colorbel) aangeven dat het ook in dubbel glas kan. Evenals met het veiligheidsglas (draadglas). Een kniesoor die het gebrek aan deze informatie op de website als storend ervaart.

Jan Pieters Bouw en Onderhoud

Hulpvaardig en goed communicatief bij vragen. Chauffeurs altijd behulpzaam en geduldig. Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Heldere website. Ik blijf zeker mijn glas bestellen bij JLM glas.

Chauffeur helpt ook bij grote ruiten altijd even mee om ze op de werkplek te brengen.

Als je een bestelde ruit even wilt aanpassen in de winkelwagen kan dat niet. Of ik doe iets verkeerd. Ik kan hem wel uit de bestellijst verwijderen en opnieuw invoeren.