JLM Glas

Top!

al het glas was goed van maat!!! en werden heel netjes afgeleverd. Chauffeur hielp zelfs nog mee met het verplaatsen van een aantal glazen bij de buurtjes! we zijn dus zeer tevreden over JLM-glas!

nee...ga vooral zo door!

Info correct en de aflevering op afgesproken en beloofde datum.
Ramen werden keurig naar boven en in huis neergezet.

Aanvullende info over evt andere te leveren ramen werd bij aflevering in alle rust nog eens doorgenomen met een duidelijk advies.

Tel.bereikbaarheid mag iets beter

p.juffermans

Bestel met enige regelmaat glas en dat bevalt mij uitstekend.

Zeer correct bedrijf zowel telefonisch als het transport. Zeer klantvriendelijk en dat voor een zeer scherp aanbod. Ga zo door heren !!!

Klantvriendelijk, kwaliteit, prijs

Geen idee

Hendriken

Goede service. Prima geholpen bij de bestelling. Ook bij aflevering fijn geholpen.

Goede prijs vlotte service

Het afscherpen kon niet via de website in de bestelling worden meegenomen. Dit kon wel bij de opmerkingen vermeld worden. Maar het eindbedrag was daardoor zonder afscherpen. Dat komt er later dan... Het afscherpen kon niet via de website in de bestelling worden meegenomen. Dit kon wel bij de opmerkingen vermeld worden. Maar het eindbedrag was daardoor zonder afscherpen. Dat komt er later dan nog eens bij. Zou fijner zijn als dat meteen in de prijs verwerkt kon worden

Een voor mij onbekend bedrijf; doen wel wat ze beloven.

De prijs was zeer concurrerend, zelfs met de kleine order toeslag.
Aflevering ook prima (ik was toen niet thuis, maar het raampje stond netjes op de oprit met een briefje er bij.)

De afwerking was matig, op één plaats was de seal tussen de ramen minimaal, zodat ik mij afvroeg of daar geen lek zou ontstaan.

Toontullemans.com

Glas besteld later toevoeging gedaan prima verwerkt snel en goed geleverd

Cooperatief makkelijk aanpassen