Hans de Jong

Duidelijke site eenvoudig te bestellen. Mooie jaloezieën.

Reactie Joe Benelli:

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli Home & Living

Esther van van t Wout

Geweldig geholpen in de showroom. Plisé besteld via Internet en deze werd keurig verpakt thuisbezorgd. Ook het ophangen ging heel eenvoudig. We zijn heel tevreden!

Reactie Joe Benelli:

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Heel fijn om te horen! Veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli Home & Living

Het is Persies wat ik had verwacht

Reactie Joe Benelli:

Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat uw positieve beoordeling niet overeenstemt met het gegeven cijfer. Mocht u over iets niet tevreden zijn horen wij dit graag.

Mooie afgewerkte wit houten jaloezieen. Goed maatwerk.

Goede kwaliteit jaloezie

Reactie Joe Benelli:

Bedankt voor uw beoordeling. Welke benodigdheden miste u in het pakket? Zou u dit kunnen mailen naar info@joebenelli.nl. Veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst! Met vriendelijke groet, Team... Bedankt voor uw beoordeling. Welke benodigdheden miste u in het pakket? Zou u dit kunnen mailen naar info@joebenelli.nl. Veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli Home & Living

Bm Gijsen-Bosman

Kort geleden heb ik zonwering gekocht. Er zit aan ieder lamelletje een heel scherp puntje. Waarschijnlijk in de zaagmachine niet helemaal zuiver gelegen.

Reactie Joe Benelli:

Bedankt voor uw beoordeling! Mocht u dit willen bespreken zou u dan een foto willen sturen van de scherpe puntjes naar info@joebenelli.nl. Veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst! Met... Bedankt voor uw beoordeling! Mocht u dit willen bespreken zou u dan een foto willen sturen van de scherpe puntjes naar info@joebenelli.nl. Veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli Home & Living

Bestelling en levering van bamboe jaloezien

M. Feddema

Ik ben positief verrast, zijn mooie jaloezieën en zeer scherp geprijsd.

Reactie Joe Benelli:

Vlotte en prima service. Ook klantenservice staat je vriendelijk te woord en helpen je goed.

MvV

Superblij mee! Ze zijn prachtig!

Reactie Joe Benelli:

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Heel leuk om te horen! Veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli Home & Living