Hj Beumer

Wij zijn samen zeer tevreden over jullie service
Wij zijn samen zeer tevreden over jullie service
Wij hebben ook gemerkt dat alles netjes is afgeleverd is.wij zijn superblij met onze jalozienen.heel misschien moeten we er nog een .Maar daar komen we nog niet over uit samen.

Reactie Joe Benelli:

Dankjewel voor uw review! Veel plezier van uw raamdecoratie gewenst. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dat natuurlijk graag :)

Prima, snelle levering en mooie jaloezie

Reactie Joe Benelli:

Dankjewel voor uw review! Nog veel plezier van de raamdecoratie gewenst.

Wij hebben witte, houten jaloezieën op maat laken maken door Mijnraamdecoratie/Joe Benelli Home & Living b.v. en daar zijn wij erg tevreden over! De kwaliteit van het materiaal is goed en er was een... Wij hebben witte, houten jaloezieën op maat laken maken door Mijnraamdecoratie/Joe Benelli Home & Living b.v. en daar zijn wij erg tevreden over! De kwaliteit van het materiaal is goed en er was een super goede service. Na het plaatsen van de bestelling, bleek een verkeerde maat doorgegeven en dit konden wij goed in overleg nog wijzigen. De jaloezieën staan erg mooi in onze erker en is een aanwinst.

Reactie Joe Benelli:

Hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli home & living

Linda Roossien

Snelle en correcte levering..

F.Wille

Komt afspraken na levert op tijd en bovendien goede kwaliteit van het product.

Gewoon goed en zorgvuldig

Evert Zwaanswijk

Goed verzorgd, goed verpakt, duidelijk op maat.

Goed, duidelijke communicatie

Patricia dijkstra Vof Dijkstra kruiter

Netjes.
Offerte gekregen en precies gekregen wat we graag wouden

Prima levering.