Fam. Roelofsen

Geweldig dienst. We zijn zeer tevreden over het product, de levertijden en de vriendelijke helpers, die telefonisch bereikbaar zijn!! Complimenten.

Reactie Joe Benelli:

Hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli home & living

Snelle en keurige levering. Pakketten goed verpakt.

Prima ervaring

Reactie Joe Benelli:

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Reactie Joe Benelli:

Onwijs goede hulp ontvangen en we hebben nu prachtige raamdecoratie. Super mensen!

Reactie Joe Benelli:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Duidelijke webshop met vrij eenvoudige bestelprocedure. Pluspunt is de keuze in breedte van de lamellen en de aanwijzing t.a.v. het opmeten. Dit geldt ook voor de mogelijkheid om te bestellen met... Duidelijke webshop met vrij eenvoudige bestelprocedure. Pluspunt is de keuze in breedte van de lamellen en de aanwijzing t.a.v. het opmeten. Dit geldt ook voor de mogelijkheid om te bestellen met uitlijning ingeval van ramen naast elkaar. Werd vrij vlot uitgeleverd. Zending was via track and trace te volgen.
Minpuntjes is een afgebroken clipje (kwam zo uit de verpakking), maar met een minder kan het ook. Ander punt is dat bij een kritische blik opvalt dat de lamellen soms niet helemaal recht zijn. Hout is een natuurproduct en het zal wel binnen de tolerantie zijn.

Reactie Joe Benelli:

Bedankt voor uw review. Wij kunnen eventueel nog een clipje sturen, u kan ook foto's sturen van de jaloezie dan kunnen wij kijken of de lamellen binnen tolerantie vallen, wij helpen graag verder!

MOOI GOED EN DEGELIJK

Reactie Joe Benelli:

Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, het team van Joe Benelli home & living.

Kimberly

Prima service, fijne showroom