Mechtelt Luykx

Ik had via de website een houten jaloezie besteld en de maten verkeerd ingevuld. Een nieuwe moeten bestellen en ook al was het mijn eigen fout, toch korting gekregen👍🏽

Reactie Joe Benelli:

Hartelijk dank voor uw positieve review Mechtelt Luykx! nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

J donker

Goede service helemáál geweldig

Reactie Joe Benelli:

Hartelijk dank voor uw positieve review J Donker! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Een van de meest klantvriendelijke bedrijven die ik ken! Super service en super producten!

Reactie Joe Benelli:

Hartelijk dank voor uw positieve review, dit waarderen wij zeer! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Goed en vriendelijk behandeld door verkoopster en goed geinformeerd, ook de levering was perfect uitgevoerd, zeer zorgvuldig ingepakt en vervoerd, ophangen was geen probleem erg duidelijk. kortum... Goed en vriendelijk behandeld door verkoopster en goed geinformeerd, ook de levering was perfect uitgevoerd, zeer zorgvuldig ingepakt en vervoerd, ophangen was geen probleem erg duidelijk. kortum super met duimpje omhoog.

Reactie Joe Benelli:

Hartelijk dank voor uw positieve review, dit waarderen wij zeer. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Zeer tevreden over het geleverde product.

Reactie Joe Benelli:

Hartelijk dank voor uw positieve review! nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Reactie Joe Benelli:

Hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Vriendelijke mensen en goede voorlichting.

Reactie Joe Benelli:

Dank voor uw review, wij horen graag hoe wij u volledig tevreden kunnen stellen. Uit uw bericht kunnen wij niet halen wat er niet naar wens is gegaan.
Alvast dank voor uw reactie!

Sven

Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Reactie Joe Benelli:

Hartelijk dank voor uw review, nog veel plezier van de raamdecoratie toegewenst!

Ed

2 keer besteld, en elke keer waren de maten op de millimeter nauwkeurig.
Alles hangt en als we weer moeten bestellen dan zeker bij jullie👍

Reactie Joe Benelli:

Bedankt voor uw review en de complimenten!
Veel plezier met uw raamdecoratie!
Het team van Joe Benelli home & living

Jolanda

Zeer snelle levering. Duidelijke website. Goede kwaliteit van de jaloezien. Zeer tevreden!

Reactie Joe Benelli:

Bedankt voor uw review! Veel plezier met uw raamdecoratie!
Het team van Joe Benelli home & living