J. Baks

Als je raamdecoratie nodig heb ben je bij het team van Joe Benelli Home & Living aan het juiste adres. Mooie producten, grote diversiteit, snel geleverd en een prima prijs.

Marcel Vlasblom

Super!

Paul

Prima. Houten jaloezieen besteld voor op de slaapkamer, bestelproces liep soepel en duidelijk. Product kwam (iets later dan gemiddeld) goed verpakt aan, installatie was een fluitje van een cent.... Prima. Houten jaloezieen besteld voor op de slaapkamer, bestelproces liep soepel en duidelijk. Product kwam (iets later dan gemiddeld) goed verpakt aan, installatie was een fluitje van een cent. Zeer tevreden mee.

F.J.de Ritter

In eerste instantie dachten we dat alles wat omslachtig ging , maar alles is prima verlopen en zijn we heel blij met onze aankoop.

de Tulphoek

Wij hebben 2 luxaflex besteld bij Joe Benelli Home & Living.
We zijn enorm tevreden over het product en afhandeling.

International Child Care Port of Holland

Als school zijn we zeer tevreden over de aanpak, maar voornamelijk over de montage van Joe Benelli. Er is goed ingemeten en de monteur had na maanden nog scherp voor ogen wat de details en... Als school zijn we zeer tevreden over de aanpak, maar voornamelijk over de montage van Joe Benelli. Er is goed ingemeten en de monteur had na maanden nog scherp voor ogen wat de details en opmerkingen waren omtrent het gebouw. Heel knap!
Het werk is keurig afgeleverd.
Fijn ook, dat we stalen mee hebben gekregen om op de werkvloer te bekijken.

Jasper

Netjes afgeleverd en mooi op maat gemaakt. Goede kwaliteit.

Roossien

Conform de verwachting en gegevens volgens de site.