Zeedijk

Prima, komt afspraak na. Vriendelijk.

Dirk

Zeer vriendelijk en deskundig.

Fam. R. te B.

(Bewerkt)

De koop van het orgel en een afspraak inplannen om het orgel te brengen verliep prima. Het orgel is echt waar een mooi meubelstuk in onze woonkamer en de klanken zijn erg 'warm'.
Bij het...
Bij het brengen van het orgel misten we het uurtje uitleg die erbij in was begrepen maar mogelijk doordat het niet duidelijk was gecommuniceerd was hier misverstand over ontstaan. Na hierover contact te hebben gehad blijkt dit op een later moment te zijn zodat we eerst het orgel kunnen inspelen en waar we tegenaan lopen of meer uitleg over willen hebben dit t.z.t. gelijk gesteld kan worden.
Fijn dat Johannes de Heer hierover contact heeft genomen, afspraak wordt nog ingepland.

David van der Griendt

Klantvriendelijk en Kundig

Theo Michielse

Buitengewoon positief

Rene M

Fantastisch geholpen, met kop koffie erbij!

Lisanne

Piano en pianobank via internet gekocht een jaar geleden. De winkel nam snel contact op en samen werd er een afspraak voor de levering ingepland. Snel en goed hier alles afgeleverd en geïnstalleerd.... Piano en pianobank via internet gekocht een jaar geleden. De winkel nam snel contact op en samen werd er een afspraak voor de levering ingepland. Snel en goed hier alles afgeleverd en geïnstalleerd. De pianobank ging echter kapot afgelopen week. Telefonisch contact hierover gehad met de winkel. Super vriendelijk gesprek. Er werd meteen actie ondernomen om te zoeken naar een passende oplossing. Voordat ik het wist stond de pakketbezorger de volgende dag met een nieuwe pianobank voor mijn voordeur. Top service!

Fred van de kuil

Goede begeleiding en uitleg