G. Versluis

Goed, snel en vriendelijk

Marten Rendering

Heel vriendelijk en erg behulpzaam.
Nieuwe gitaar aan het uitzoeken , had enige twijfel tussen 2 Spaanse gitaren.
Zelf op mijn gemak kunnen uit proberen en verkoper ook op gevaren gespeeld...
Heel vriendelijk en erg behulpzaam.
Nieuwe gitaar aan het uitzoeken , had enige twijfel tussen 2 Spaanse gitaren.
Zelf op mijn gemak kunnen uit proberen en verkoper ook op gevaren gespeeld om verschil beter te horen.
Keuze kunnen maken hierdoor.
Nogmaals goede en vriendelijk bedrijf.
Geen haast en geeft aandacht aan je als koper zijnde.
Voor mij een 10 met een griffel.

Prive

Altijd correct geholpen

Gerrit

Prima prijs, snelle levering, en goed product.

Jan

Goed geholpen vriendelijk personeel

Paul Belzer

Uitstekend

Mevrouw

Medewerkers zijn zeer behulpzaam, maar soms voor ons als klant wat chaotisch omdat je met een vraag wordt doorverwezen naar verschillende collega's. Uiteraard heeft iedereen zijn of haar expertise,... Medewerkers zijn zeer behulpzaam, maar soms voor ons als klant wat chaotisch omdat je met een vraag wordt doorverwezen naar verschillende collega's. Uiteraard heeft iedereen zijn of haar expertise, wat heel fijn is, maar soms moet je wel 3x je verhaal doen voordat je een antwoord hebt. Mogelijk kan men hierin wat duidelijker zijn naar de klant.
Verder zeer tevreden over assortiment. Veel keuze in verschillende prijsklasses. Bij de gitaren hangen deze wel door elkaar, waardoor je soms schrikt van het prijsverschil van twee naast elkaar hangende gitaren.

Vanhof

Goedeervaringal20jaarklant

Rick

Sampler was eindelijk in voorraad bij joh.deheer, na het bestellen werd ik gebeld omdat de sampler toch niet voorradig was en het nog zeker een maand zou duren.

Een paar dagen later viel...

Een paar dagen later viel er toch ineens een pakket op de mat. Na wat inspectie bleek het een model te zijn met gebruik sporen.

Na contact met de klantenservice gaven ze aan dat ik het product kon gebruiken tot de nieuwe levering. Daarna het product kosteloos kon retourneren en een nieuwe in ontvangst kon nemen.

Daarna was mijn retour even uit het zicht, misschien zelfs even kwijt… maar na het vinden werd de nieuwe sampler naar mij verzonden.

Service zonder vragen of maar.

Pascal en zijn team, deze hadden jullie nog te goed, excuses dat die zo laat moest komen!