Gastvrij tijdens bezoek en kennis van zaken. Wel wat beter een zending controleren alvorens de goederen af te leveren. Ik zou het zeer waarderen als er wat meer uitleg betreffende het gekochte wordt...Gastvrij tijdens bezoek en kennis van zaken. Wel wat beter een zending controleren alvorens de goederen af te leveren. Ik zou het zeer waarderen als er wat meer uitleg betreffende het gekochte wordt gegeven. Verder niets dan lof!!
Joh. de Heer
Zeer tevreden over dit bedrijf. Een snelle en correcte levering van een prachtige ukelele Kala Ka Temb (tenor). Alles zorgvuldig verpakt Ik ben er erg blij mee!
Ruben van Hombergh
Erg prettig
Stichting Verzorgingstehuis Het Pennemes
Vriendelijk en vakkundig bedrijf
A. Scheper
(Bewerkt)
Fijn geholpen in de winkel. Informatie gekregen over verschillende pianos. We hebben die middag een piano gekocht samen met een pianobank en een koptelefoon. Dinsdag gekocht en zaterdag netjes...Fijn geholpen in de winkel. Informatie gekregen over verschillende pianos. We hebben die middag een piano gekocht samen met een pianobank en een koptelefoon. Dinsdag gekocht en zaterdag netjes geleverd op de afgesproken tijd! Top.
Bernie de Jong
Goed advies en service. Klantvriendelijk.
Aart Verschuure
M O
Snel en prima.
Th smits
Reageert snel, goede afspraak en snel geleverd. Goede spullen.