Digitale piano gekocht. Mooie inruilprijs gekregen. Prijs kwaliteit verhouding was goed. Wel vonden wij dat we in de oriëntatie- fase meer piano's hadden willen horen. Verkoper was enthousiast over...Digitale piano gekocht. Mooie inruilprijs gekregen. Prijs kwaliteit verhouding was goed. Wel vonden wij dat we in de oriëntatie- fase meer piano's hadden willen horen. Verkoper was enthousiast over 2 of 3 piano's en liet niet meer horen.
Ton Beckers
Uiterst gastvrij, zeer vriendelijk, ter zake kundig
Alex
Snelle leveringen. Fijn contact over nalevering backorder
René Santbergen
Altijd weer een feest om naar Joh de heer toe te gaan Echt een aanrader als het gaat om de aanschaf van een instrument In alle prijsklassen voor ieder budget Blij met de aanschaf...Altijd weer een feest om naar Joh de heer toe te gaan Echt een aanrader als het gaat om de aanschaf van een instrument In alle prijsklassen voor ieder budget Blij met de aanschaf van ons nieuwe orgel een Eminent E 22 S Dank voor de goede zorgen en hopelijk tot ziens bij onze volgende aankoop
Arnout
Prima product en service
d,timmer
Klantvriendelijk en deskundig
M. Versantvoort
Super snel, accuraat en betrouwbaar
Toine Zwitserlood
Allervriendelijkst terzijde gestaan bij de aankoop van mijn Hammond SKX.