Peter van der Vlist

(Bewerkt)

Ik had telefonisch naar een bepaald Keyboard gevraagd en gezegd dat ik de volgende dag langs zou komen. Dat Keyboard was netjes voor mij apart gelegd. Dat ging helemaal goed.

Prima, wordt professioneel en vriendelijk geholpen. Er wordt gekeken naar wat bij je past en dat voelt goed.

Peter van der Vlist

We werden netjes ontvangen en, omdat ik vooraf gebeld had of een bepaald keyboard op voorraad was bleek dat apparaat al apart gelegd te zijn. Dat was dus erg netjes.

Monique

Men neemt de tijd voor je. Helpen je echt om een juiste keuze te maken. Geven goede service.

KarNac v.o.f.

Top service en contact.

Frans van den Berg

Doe enige tijd regelmatig zaken met Joh de Heer. Hoofdzakelijk met de afdeling Roland V -drums. En inmiddels ook sl kennis gemaakt met de gitaar afdeling. Altijd fijn en correct geholpen. En ook... Doe enige tijd regelmatig zaken met Joh de Heer. Hoofdzakelijk met de afdeling Roland V -drums. En inmiddels ook sl kennis gemaakt met de gitaar afdeling. Altijd fijn en correct geholpen. En ook kon ik mijn set upgraden door diversen onderdelen zoals pads en stand voor redelijke prijzen inruilen bij ze. Geen een ander muziekzaak doet dat. Dus voor mij een top bedrijf, deskundige mensen en bereid met je mee te denken.

Een prettige ervaring om met dit bedrijf zaken te doen. Het heeft een zeer ruime keus aan muziekinstrumenten en de levering van de bestelde goederen vindt zeer snel en volgens afspraak plaats.

Yamaha Genos besteld; alles volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. Ik had een vraag aan de twee jongens die het installeerden m.b.t. tot de extra software die op het keyboard geplaatst zou... Yamaha Genos besteld; alles volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. Ik had een vraag aan de twee jongens die het installeerden m.b.t. tot de extra software die op het keyboard geplaatst zou zijn, hier wisten zij geen antwoord op. Ik ben dezelfde dag gebeld door een andere medewerker die de vraag doorgespeeld had gekregen en hij gaf aan waar die extra software binnen het menu te vinden was. Prima!

Bart

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief.
Het personeel is vriendelijk en klantgericht.
Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief.
Het personeel is vriendelijk en klantgericht.
Ze laten de klant niet eindeloos wachten maar bieden snel hulp aan bij de instrumentkeuze, waarbij onder het genot van een drankje gespeeld mag worden zo lang je wilt.
De levering van mijn Korg arranger ging gepaard met duidelijke informatie, en nagekomen afspraken.
Ook na de levering stonden de mensen klaar om vragen te beantwoorden, en een Nederlandse handleiding te regelen voor mijn instrument.
Kopen via een internetgrossier spaart je misschien een paar euro uit, echter de vriendelijke nazorg na levering door Joh. de Heer betaalt zich ruimschoots terug gezien hun uitstekende service .
Een eventueel nieuw keyboard zou ik zeker weer bij dit bedrijf aanschaffen.

Prima levering, goed verpakt en keurig op tijd!